Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kokouspalveluja suurella sydämellä

Asiantuntijapalvelut

Aava & Bang on PAOKin kokous- ja koulutustilojen vakiokäyttäjä. Kouluttaja Mikko Kalliola on tuttu mies Asemakadulla.

Palvelualan Opisto Kuopion hyvin varustellut ja valoisat tilat aivan Kuopion keskustassa ovat kilpailukykyinen valinta täyden palvelun tiloja etsiville yrityksille ja organisaatioille. PAOKin monipuoliset ja hyvinvarustellut kokoustilat ovat yhä useamman kokous- ja koulutusasiakkaan valinta.

Runsaasti koulutuksia järjestävälle yritykselle on tärkeää löytää oikea yhteistyökumppani, jonka kautta löytyy aina sopiva tila ja myös tarvittavat oheisjärjestelyt. Markkinointitoimisto Aava & Bang järjestää vuosittain satoja koulutuksia eri puolilla Suomea. Kuopiossa koulutusten vakiopaikaksi on muodostunut PAOK. Kouluttaja Mikko Kalliola perustelee paikkavalintaa.
– Vuosia sitten ensimmäinen koulutukseni Kuopiossa oli erään majoitusliikkeen alakerran ikkunattomassa huoneessa. Se ei käynyt meille alkuunkaan. PAOK on aivan eri luokkaa jo miljöönsäkin puolesta. Valoisat ja avarat tilat upeassa historiallisessa rakennuksessa yhdistettynä ajanmukaiseen tekniikkaan tuovat oman laatulisänsä koulutuskokonaisuuksiin. Kaikki on myös lähellä, niin itse koulutuspaikka tulipa sitten bussilla, junalla tai kävellen, kuin myös aulakahvion maukas tarjonta. Mikä mukavinta, opiston väki on mitä vieraanvaraisinta ja sydämellisintä porukkaa. PAOKille tulee kouluttaja kuin kotiinsa ja tänne on ilo kutsua myös asiakkaat, Kalliola kertoo.

Täyden palvelun tilat Kuopion keskustassa

Kaikissa PAOKin kokoustiloissa on langaton internetyhteys ja moderni varustelu. Kokous- ja koulutustilaisuuksiin on myös mahdollista räätälöidä oppilastyönä valmistetut tarjoilu- ja kokouspaketit. Lisäksi koulun aulakahvio ja lounaspalvelut ovat vieraiden käytettävissä.
– Neuvomme ja autamme kaikissa järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Varmistamme aina, että tilasta löytyvät kaikki tarvittavat välineet ja lisäpalvelut. Jos jotain puuttuu tai yhteys sattuu pätkimään, apu on aina lähellä. Juhlasalin ja luokkahuoneiden lisäksi vuokraamme kahta opetuskeittiötä, joiden yhteydestä löytyy myös ruokasali, palvelupäällikkö Jenny Lindi kertoo PAOKin monipuolisesta tarjonnasta.
Palvelualan Opisto Kuopio on Pohjois-Savon vanhin edelleen toimiva ammatillinen oppilaitos, joka järjestää toisen asteen ammatillista peruskoulutusta matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta valmistutaan kokiksi, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon kautta valmistuu kodinhuoltajia ja toimitilahuoltajia, opistosta valmistuu ammattitutkinnon kautta myös henkilökohtaisia avustajia ja laitoshuoltajia.

Aulakahvion monipuolinen ja tuore tarjonta on muutaman metrin päässä koulutustiloista. Jenni Lindi ja Mikko Kalliola tekevät välipalakaupat kahvitauolla.

p

Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4, 70100 Kuopio
puh. 044 035 5623
tilavaraukset@paok.fi
info@paok.fi
Aulakahvila
puh. 044 035 5600
jenny.lindi@paok.fi
www.paok.fi
www.opintopolku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.