Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kolmen A:n lehti

Pääkirjoitus

Savon XPressin tiimi kävi testaamassa vielä rakennusvaiheessa olleen Kuopion Saanan terassin. Parasta A-ryhmää edustaa tämäkin paikka. Kannattaa poiketa! Kuvassa vasemmalta: Hese, Aino-Maria, Jarmo, Christina, Tuija ja Timo. Alhaalla: Olavi, Jape ja Sampo. Kiitos kuvausrekvisiitasta Lelukauppa Partanen ja Carlson.

Kesänumerossamme on jutut kolmesta Antista, jotka muodostavat varsinaisen savolaisen AAA-laatuluokan. Yhdellä heistä liitää keihäs, toisella pallo iskeytyy kenttään ja kolmannella sanan säilä lentää.
Ensimmäinen A on Antti Ruuskanen. Pielaveden poikia ja ihan aito savolainen. Mahottoman mukava kaveri, jonka postitiivisuus valloittaa. Kuoren alla kytevät kuitenkin kunniahimoiset tavoitteet. Hän on piinkova huippu-urheilija.

Toinen A on Antti Siltala, joka on Vieremän lahja suomalaiselle lentopallolle. Maalaispoika, joka asettuu luontevasti niin viljapeltoon kuin urbaaniin kaupunkiympäristöön.

Kolmas A on Heikkisen Antti Nilsiästä. Kirjailija ja näyttelijä, todellinen kulttuurin moniottelija. Äärimmäisen lahjakas kaveri, jolla on niin monta rautaa tulessa, että heikompaa jopa hirvittää.
Loistavia tyyppejä kaikki Antit. Jokainen heistä tekee aluettamme tunnetuksi omalla sarallaan ja omalla persoonallaan. Ja me Savon XPressissä teemme heitä tutuiksi teille lukijoille.

Lehtemme tekee tutuksi myös alueen palvelut, jotka ovat myöskin parasta A-ryhmää. Yhteen näistä kävimme tutustumassa jo rakennusvaiheessa ja totesimme, ettei se ole huono ollenkaan. Se on Kuopion Saana, jonka terassilta avautuvat upeat näkymät Kallavedelle. Ei huonoa sekään.

Tuija Vartiainen
monitoiminainen

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.