Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kolmisopen Autohuolto on nyt Atoy Autohuolto

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Sijaisauto oli Anna Tenhusen käytössä useamman päivän eikä arki häiriintynyt, vaikka oma auto olikin huollossa katsastusta varten. Matkaa on mukava jatkaa huolletulla autolla, katsastusleimakin löytyi jo valmiina.

Laadusta tinkimätön autohuolto jatkuu Kolmisopessa entiseen malliin. Ainoat muutokset ovat Kolmisopen Autohuollon siirtyminen Atoy-ketjuun ja sen mahdollistama entistäkin asiakaslähtöisempi palvelu.

Hannu Jäsberg on tuttu pitkän linjan automies, jonka yritys Kolmisopen Autohuolto saavutti Kuopion alueella asiakkaidensa vankan luottamuksen. Nyt työt jatkuvat Atoyn tunnusten alla, kyseessä on Suomen 18. Atoy Autohuolto. Hannu Jäsberg jatkaa hommia hyvillä mielin Atoylla, yrittäjän elämäntyö jatkuu arvoisellaan tavalla.

Laatutyötä ja hyvää asiakaspalvelua

– Takana on nyt kymmenen vuotta yrittäjänä tällä paikalla ja toukokuussa tehtiin kaupat Atoyn kanssa. Tilanne on ihanteellinen, minä jatkan Atoyn hommissa vielä pari vuotta. Sitten lähden hyvissä voimin katselemaan eläkepäiviä tietoisena siitä että en turhaan tehnyt vuosia pitkää päivää. Atoyn arvomaailma vastaa omaani ja tiedän, sama asiakasta kunnioittava ja palveluun panostava linja jatkuu edelleenkin. Meillä on runsaasti pitkäaikaisia asiakkuuksia. Pidämme niistä kiinni ainoalla mahdollisella tavalla, tekemällä työmme rehdisti ja huolella, Jäsberg linjaa ja kertaa perusasiat.
– Kuopion Atoy Autohuolto löytyy tutusta paikasta Kolmisopesta. Meiltä saat edelleen kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille valmistajien ohjeiden mukaisesti. Kun huollatat autosi meillä, autosi takuu pysyy voimassa. Työllemme annamme aina takuun. Panostamme rehtiin huoltamotoimintaan ja monipuolisiin autoilijan palveluihin, Hannu Jäsberg lupaa.

Sijaisautolla joustavuutta huoltoon

Tärkeä osa Atoy Autohuollon palvelukokonaisuutta on huomioida myös asiakkaan arki kun auto on huollossa. Vaikka huolto- tai korjaustoimet kestäisivät useammankin päivän, ei arki katkea ja matka jatkuu jollain Atoy Autohuollon kymmenestä sijaisautosta.
Anna Tenhunen on Kolmisopen Autohuollon pitkäaikainen asiakas. Oma Skoda laitettiin tuttuun tapaan kuntoon ja katsastuskin hoitui ongelmitta. Autohuollon muuttuminen Atoy Autohuolloksi on Annalle pelkästään positiivinen asia, eikä vähiten siksi, että autohuolto käy nyt entistäkin sujuvammin.
– Yllätyin iloisesti, kun nyt tulin huoltoon ja sainkin heti alleni sijaisauton, jolla oli mukava huristella asioilla kun oma auto laitettiin kuntoon viimeisen päälle. Nyt ei tarvitse enää mummolta kinuta autoa lainaan tai kyytiä kaverilta, tarvitsen joka päivä auton käyttööni. Ainoa harmin paikka oli, kun piti näppärä sijaisauto luovuttaa takaisin. Melkein olisi mieli tehnyt pitää se itsellä, Anna kertoo iloisesti ja jatkaa eteenpäin omalla juuri huolletulla ja katsastetulla autollaan.


Hannu Jäsberg pitää työn laatua, rehellisyyttä ja luottamusta autohuoltoyrittäjyytensä kulmakivinä. Atoy on ketju, jonka arvomaailma vastaa Hannun toimintatapaa – tästä on hyvä jatkaa.

p
Atoy Autohuolto Kolmisoppi

Kolmisopentie 18
70780 Kuopio
puh. 010 232 8507
ma – pe 7.30 – 17
kolmisoppi@atoy.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.