Painatukset ja brodeeraukset syntyvät Kone-Minnassa näppärästi, Birgitta Salo näyttää.

Laatuompelukoneita myyvä ja huoltava Kone-Minna muutti marraskuun lopulla uusiin liiketiloihin Kuninkaankadulle. Ompelukoneiden ja saumureiden kivijalkakaupan lisäksi asiakkaita palvelee joustavasti myös verkkokauppa. Molemmista löytyy laaja valikoima ompelukoneita, saumureita, liikelahjoja, työvaatteita ja yritystekstiilejä niin yksityisille kuin yrityksillekin.
Yrittäjä Kyösti Kauppinen kertoo vain osoitteen muuttuvan, muutoin jatketaan hyväksi havaitulla tavalla.
– Myymme sekä uusia että käytettyjä koneita ja myös huollamme koneet merkistä riippumatta. Luotamme edelleen tunnettuihin laatumerkkeihin kuten Bernina, Bernette, Elna, Eva ja Janome sekä Brother. Tilatut koneet toimitamme asiakkaalle samaan hintaan ja tarvittaessa käyttökoulutuskin järjestyy, lupaa Kauppinen.

Erottuvuutta brodeerauksella

Birgitta Salo kertoo brodeerauksen olevan yhä suositumpi tapa erottua. Usein brodeeraus löytyy firman tai urheiluseuran tekstiileistä, mutta yhä useammin brodeeraus yksilöi myös lahjatavaran.
– Meillä brodeeraus onnistuu niin asiakkaan tuomaan omaan tuotteeseen kuin myös meiltä hankittuun. Uusissa liiketiloissa brodeeraus- ja painatus sai oman sisäänkäyntinsä, tämä selkeyttää ja nopeuttaa asiointia. Tervetuloa tutustumaan uuteen Kone-Minnaan Kuninkaankadulle, toivottaa Kone-Minnan väki.

p

Kone-Minna
Kuninkaankatu 20, 70100 Kuopio
puh. 017 581 0500
Kyösti Kauppinen 0500 463 190
Birgitta Salo 045 122 0601
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14
info@kone-minna.fi
www.koneminna.fi
http://verkkokauppa.kone-minna.fi/
Facebookissa Kone-Minna