Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koneet ja kiinnikkeet kovaan käyttöön

Erikoisliikkeet

Jouni Laakso (vas.) ja Harri Piippo esittelevät kovaan ammattilaiskäyttöön sopivia työkoneita.

Kinex Oy on vuonna 2013 perustettu kuopiolainen kiinnitystarvikkeiden, työkalujen, suojainten ja LVI-kannakkeiden erikoisliike pääasiassa ammattilaisasiakkaille. Yritys toimii Kuopiossa, Varkaudessa ja Hämeenlinnassa.

Kinexillä on noin 10 000 varastonimikettä, joihin kuuluvat muun muassa kiinnikkeet, työkalut, koneet ja suojaimet eli asentajille ja rakentajille tärkeät tuotteet. Varastotavaran lisäksi asiakkaille on myös tarjolla laaja toimitusvalikoima.

Laatu, nopeus ja joustavuus

– Suurin osa myyntituotteista on omaa maahantuontia, tavara tulee Euroopasta ja Kaukoidästä. Päämiehemme ovat valikoituneet luotettaviksi laatutuotteiden toimittajiksi. Elämme ajan hermolla ja tartumme nopeasti uusiin haasteisiin, yrittäjät Harri Piippo ja Jouni Laakso kertovat.
Kinex toimittaa tarvikkeita tarvittaessa myös suoraan kiireisille työmaille. Asiakkaat osaavat arvostaa ammattitaitoista asiakaspalvelua, nopeutta, joustavuutta, paikallisuutta ja hyvää valikoimaa.
Ammattilaiset tarvitsevat myös ammattilaisten koneet. Esimerkiksi Millwaukee-koneita on noin 200 erilaista tuotetta. Akkukäyttöiset koneet ovat kehittyneet kovasti ja niiden teho on hyvä.
– Myös erilaiset tarvikkeet kehittyvät koko ajan. Markkinoilla vaatimukset tiukentuvat ja siihen pitää pystyä oikealla valikoimalla vastaamaan. Hyväksynnät ja korroosionkesto korostuu päivä päivältä, Piippo esittelee.

Osaavaa neuvontapalvelua

Kinexillä on Kuopiossa kahdeksan työntekijää ja Varkaudessa ja Hämeenlinnassa kummassakin viisi. Työntekijät ovat kokeneita ja jokaisella heistä on alan hyvän yleisosaamisen lisäksi myös erikoistumiskohteita.
Yrityksen osaamisen kärkenä ovatkin henkilöstön ammattitaito ja asiakkaiden tarpeiden tuntemus. Yli 20 vuoden kokemus tuotteiden maahantuonnista on luonut hyvät hankintakanavat perustarvikkeille ja varsinkin erikoistuotteille.
– Asiakkaat esimerkiksi Kuopiossa ovat pääasiassa rakentamisen ammattilaisia ja vastaavasti Varkaudessa enemmänkin teollisuuden edustajia. Tarjoamme myös teknistä neuvontaa ja tarvittaessa varastoimme asiakkaiden erikoistuotteita, Harri Piippo kertoo.

p
Kinex Oy

Volttikatu 6, 70700 Kuopio
017 361 3000
ma – pe 7 – 16.30
etunimi.sukunimi@kinex.fi
www.kinex.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.