Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koneet ja tarvikkeet Leppäseltä

Autot, veneet ja moottoripyörät, Erikoisliikkeet

Husqvarnan laatuvälineillä laitetaan pihat ja puutarhat kuntoon, Antti Kapanen (vas.), Harri Oksanen ja Joni Leppänen esittelevät.

Kone ja Tarvike M. Leppänen Oy on 30-vuotias itäsuomalainen perheyritys, joka myy ja huoltaa Outo-kummun ja Kuopion myymälöissä erilaisia laatupien-koneita sekä myy alan varusteita, varaosia ja tarvikkeita.

Yritys tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista, nopeaa palvelua ja merkkikoneita nykyaikaisissa myymälöissä. Myös yrityksen verkkokauppa on hyvässä kasvuvaiheessa. Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakaskuntaan kuuluu myös ammattilaisia, kuten metsä- ja maatalousyrittäjiä, kiinteistöhuoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä ja urakoitsijoita.

Asiantuntijat asiakkaan apuna

– Kone ja Tarvike M. Leppänen on nykyaikainen, palveleva perheyritys. Meillä on alan hyvä asiakastuntemus, sillä harrastamme itse muun muassa moottorikelkkailua ja vesijettejä, yrityksen markkinointivastaava Janna Leppänen esittelee.
Kilpamoottoriurheilun osalta yritys keskittyy moottorikelkka-enduroon ja snowcrossiin sekä motocrossiin.
– Tuotevalikoimaa ja palveluita on rakennettu vahvasti erikoisosaamista ja ammattitaitoa kehittämällä. Asiantuntijoiltamme voi kysyä säätö- ja korjausvinkkejä, ja meiltä löytyy osia myös vanhempiin pienkoneisiin. Me myös huollamme myymämme koneet ja laitteet.
Yrityksen valikoimaan kuuluvat CanAm-mönkijät, Derby- ja Fantic-mopot, Suzuki ja Tohatsu-perämoottorit sekä Seadoo- ja Kawasaki-vesijetit sekä käytetyt moottoripyörät. Moottorikelkoista myynnissä ovat Skidoo- ja Lynx-kelkat.
– Meillä on myös todella laaja Husqvarnan metsä-piha-puutarhaosasto. Esimerkiksi robottiruohonleikkuri on ollut menestystuote, sillä se on nopea, helppo, äänetön ja huoleton ja sen toiminnan voi ajastaa, Leppänen kertoo.
– Palveluumme kuulu leikkurin asennus toimintavalmiiksi asiakkaan pihalle. Leikkurin hankinta onnistuu myös rahoituksella.

Uutuudet kevään näyttelyissä

Kone ja Tarvike M. Leppänen esittelee kauden uutuustuotteita useissa kuopiolaisissa yleisötapahtumissa:
Vesijetit ja varusteet ovat Kallavesj-näyttelyssä maaliskuun lopussa, mönkijät ja Husqvarna-tuotteet Erätaika-messuilla huhtikuun lopussa ja mopot ja varusteet MP-näyttelyssä toukokuun alussa.

p
Kone ja tarvike
M. Leppänen Oy

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.