Valikko Sulje

Kosmetiikan asiantuntija

Laillistettu kosmetiikkaneuvoja Laura Mäntylä auttaa löytämään juuri oikean tuotteen monipuolisesta valikoimasta.

Asiantuntemus yhdistettynä todella monipuoliseen tuotevalikoimaan tekee Puijon Apteekista myös laadukkaan kosmetiikan palvelevan ostospaikan.

Puijon Apteekki palvelee keskeisellä paikalla KYSin pääaulassa. Sairaalassa asioivat saavat tarvittavat lääkkeet ja muut tuotteet samalla reissulla. Puijon Apteekissa asioidaan aktiivisesti myös ilman sairaalakäyntiä. Aamuvirkuillekin sopivat aukioloajat, tavallista laajempi valikoima ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat tehneet siitä todellisen koko kansan apteekin.

Luonnonkosmetiikka yhä useamman valinta

Puijon Apteekin kosmetiikkaosastolta löytyy lukuisia tuotemerkkejä, joita ei marketeista saa. Apteekin kosmetiikasta vastaava farmaseutti ja laillistettu kosmetiikkaneuvoja Laura Mäntylä kertoo myös luonnonkosmetiikan olevan tärkeä osa tuotevalikoimaa.
– Luonnonkosmetiikassa huomioidaan tuotteen koko elinkaaren vaikutukset ihmiseen ja luontoon. Käytössä on luomulaatuisia ja mahdollisimman vähän käsiteltyjä raaka-aineita ja tuotteita. Luonnonkosmetiikka on monelle paitsi ekologinen, myös terveyspohjainen valinta, etenkin jos on ilmennyt yliherkkyyttä synteettisille hajusteille, Mäntylä kertoo.

Suojaa auringolta jo keväällä

Kevät on usein aurinkoista aikaa. Keväthangilla otetaan vuoden ensimmäiset kotimaan rusketukset. Auringossa helposti palavien on viisasta levittää aurinkovoidetta tai aurinkosuojan sisältävää hoitotuotetta kasvoihin ja muille paljaille ihoalueille, kuten kaulalle, huulille ja jopa korvanlehtiin.
– Aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide kannattaisikin ottaa jokapäiväiseen käyttöön vuodenajasta riippumatta. Myös korona-ajan kasvomaskien mahdollisesti aiheuttamiin iho-ongelmiin Puijon Apteekista löytyvät sopivat tuotteet ohjeineen, Laura Mäntylä vinkkaa.

Puijon Apteekki

KYS:n pääaula
Puijonlaaksontie 2 A
70210 Kuopio
puh. 029 340 0290
ma – pe 7 – 18, la – su 11 – 15
puijonapteekki@apteekit.net
www.puijonapteekki.fi