Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tarja Pesonen ja Sari Hiltunen iloitsevat uudistetusta tapettiosastosta, joka on nyt entistäkin laajempi. Mallistossa löytyy lukuisia tunnettuja merkkejä, kuten muun muassa Casadeco, Borås-tapetter, Maricken, Eijffinger, Cole & Son ja Sandberg.

Kuopion Uuni ja Kaakeli on auttanut tekemään unelmien koteja jo 20 vuoden ajan.

Runsaaseen valikoimaan kuuluu kaikki, mitä kodin tai mökin sisustaja saattaa tarvita. Myymälästä saa yhdellä kertaa hankittua niin tapetit, maalit, lattiapäällysteet ja keraamiset laatat kuin tulisijat, kylpyhuonekalusteet ja saunatkin.
– Kasvatimme toisen kerroksen tapettiosastoa, joten meillä on nyt entistäkin laajempi valikoima tapetteja, kertoo yrittäjä Esko Tikkanen.

Tapettia, tapettia!

Tapettivalikoimassa ovat edustettuina sekä klassiset kuosit että viimeisimmät trendit. Sisustussuunnittelija Tarja Pesosen mukaan tällä hetkellä suosittuja ovat luontoaiheiset kuosit.
– Kukkia, kasveja ja luonnonläheisiä värejä. Nyt on trendikästä joko tapetoida kaikki seinät tai nostaa yksi seinä rohkeammin tapetilla esiin.
Sisustussuunnittelijat auttavat omaan sisustukseen sopivien värien ja mallien valinnassa.
– Mallikirjoja kannattaa myös lainata kotiin, että kuoseja voi vertailla siinä valaistuksessa ja tilassa, johon tapetti on tulossa, sisustusmyyjä Sari Hiltunen muistuttaa.

Vai sittenkin maalia?

Myös maalaamalla saa uutta ilmettä kotiin. Uuni ja Kaakeli edustaa kotimaisen Coloria Greenline -sarjan ekologisia sisämaaleja.Maalit ovat vesiohenteisia, hengittäviä, muovittomia ja hajuttomia. Ne auttavat parantamaan sisäilman laatua ja kohottavat sisätilojen hygieniatasoa.
Greenline-maaleja on saatavana täyshimmeänä, himmeänä ja puolihimmeänä. Maaleja voi myös sävyttää useimpien sävykarttojen mukaan.
Uunin ja Kaakelin valikoimaan kuuluvat myös Värisilmän Unelmien värit -sävykokoelma, josta löytyy lähes rajattomasti värivaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Coloria Greenline -sarjan ekologiset sisämaalit kuuluvat myymälän valikoimaan, Esko Tikkanen esittelee.

p
Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
puh. 017 366 3361
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
Varasto palvelee: ma – pe 9 – 17 muut ajat sovittavissa
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com
Seuraa meitä somessa.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.