Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

KOTI Rakentajat - laaturakentamista ja erikoisosaamista

Rakentaminen ja remontointi

Ulla Bergström tekee pintakäsittely- ja muita rakennustöitä. KOTI Rakentajien palveluksessa hän on ollut kuusi vuotta. Maalari Iida Armila puolestaan on työskennellyt KOTI Rakentajilla ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Molemmat ovat olleet tyytyväisiä niin työilmapiiriin kuin myös työtehtävien monipuolisuuteen.

KOTI Rakentajat on kuopiolainen saneerausyritys, jonka palveluihin kuuluvat vahinkokorjaukset, sisäilmakorjaukset, uudis- ja korjausrakentaminen sekä tilanmuutokset ja laajennukset. Asiakaskuntaan kuuluvat taloyhtiöt ja isännöitsijät, sekä yksityiset ja yritysasiakkaat. Yritys tekee myös linjasaneerauksia kerros- ja rivitalotalokohteisiin. Kolmenkymmenen vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti ja työllistää nykyisin 20 ammattilaista ympäri vuoden, kesäaikaan
noin 80 työntekijää.

KOTI Rakentajien työkohteet sijaitsevat pääasiallisesti Kuopiossa sekä lähiympäristössä ja yritys palvelee erityisesti julkista sektoria. Korjaustöitä ja tilamuutoksia tehdään esimerkiksi virastoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Erityisesti sisäilmakorjaushankkeisiin KOTI Rakentajat järjestää henkilöstölle säännöllisesti erikoiskoulutusta. Sisäilmakorjauksien purkuvaihe vaati aina ammattitaitoista osaamista, jossa pölyn leviäminen estetään olosuhdehallinnalla.
– Avainsana on osastointi ja alipaineistus, jonka avulla ilma kuljetetaan hallitusti suodatettuna ulos. Toteutamme suunnitelmien pohjalta sisäilmakorjaukset kokonaisvaltaisesti aina purkutöistä pintamateriaalien uusimiseen, kertovat yrittäjät Markku Tirkkonen ja Harri Ahola.

Hallittua kasvua ja toimivia kumppanuuksia

KOTI Rakentajat on monipuolinen osaaja, joka panostaa asiakastyytyväisyyteen. Sen saavuttaminen ei tule nopeita voittoja tavoitellen, vaan osaamista on koko ajan päivitettävä ja myös henkilöstön hyvinvoinnista on huolehdittava.
- Jos olisimme koko ajan ottaneet tavoitteeksemme tehdä kaikkea mahdollista ja kaiken itse, emme olisi nyt tässä. Verkostoituminen ja sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen on onnistumisen avain, hallituksen puheenjohtaja Markku Tirkkonen kertoo.

Kovien vaatimusten laaturakentamista

Toimitusjohtaja Harri Ahola kertoo julkisen sektorin puitesopimusten vaativan myös KOTI Rakentajilta aikataulujen pitävyyttä ja hyvää työnjälkeä eli ammattilaisen joutuisuutta hyvää rakennustapaa noudattaen.
- Kilpailutus ratkaisee paljon ja siksi meilläkin on panostettu kustannustehokkuuteen laadunvalvonnasta tinkimättä. Keskitymme ydinosaamiseen eli rakentamisen eri osa-alueisiin omalla väellä ja hyviksi todettujen kumppanuuksien kautta. Urakat tehdään aikataulussa ja työnjälki kestää kriittisenkin arvioinnin. Sen mahdollistaa harkitusti rakennettu, ulkoistettu henkilöstöhallinto, Ahola kertoo.
- Ostamme henkilöstö- ja rekrytointipalvelut kuopiolaiselta ATA Henkilöstöpalvelulta, jonka osakkaina on myös KOTI Rakentajien vastuuhenkilöitä. Me olemme korjaustyön ammattilaisia, ATA puolestaan henkilöstöasioiden asiantuntija. Kausiluontoisella toimialalla on parempi, että rekrytoinnit haastatteluineen hoitaa ATA, sinä aikana me pidämme huolen, että urakat etenevät. Tämä järjestely toimii hyvin, Ahola linjaa.

Markku Tirkkonen ja Harri Ahola ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia.

p
KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Volttikatu 6, 70700 Kuopio
Harri Ahola, toimitusjohtaja
puh. 040 416 2260
harri.ahola@kotirakentajat.fi
Markku Tirkkonen
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 044 081 0283
markku.tirkkonen@kotirakentajat.fi
Rekrytointi
Ville Asikainen
puh. 044 241 5708
ville.asikainen@ammattitaitoa.fi
Katja Koivisto
Toimisto
puh. 050 467 0442
katja.koivisto@kotirakentajat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.