Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kotimaista huippulaatua Intersportista

Erikoisliikkeet, Liikunta ja hyvinvointi, Vapaa-aika ja elämykset

Footbalance tarjoaa kattavan malliston kaikille jalkatyypeille ja jalka-analyysillä syntyy 100 prosenttisesti yksilöllinen pohjallinen.

Uudistunut Kuopion Intersport tarjoaa kesän treeneihin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan kotimaisten huippumerkkien uutuudet niin tekstiili- kuin jalkineosastoillakin.

Kotimaiset tuotemerkit ovat tärkeä osa Intersportin monipuolista valikoimaa. 1976 perustettu Halti on loistava esimerkki suomalaisesta brändistä, joka on todella arvostettu myös kansainvälisesti. Kyseessä on nimenomaan huippuluokan outdoor-merkki, jonka suomalaisiin olosuhteisiin suunnitellut tuotteet tiedetään päteviksi missä tahansa.
Halti on vastuullinen laatumerkki
– Täällä Kuopiossa Haltilla on vahva markkinaosuus, eikä aiheetta. Kuopio on ulkoliikkujien kaupunki runsaine ulkoilu- ja pyöräilyreitteineen ja Halti näkyy juuri aktiivisimpien ja laatutietoisimpien liikkujien yllä. Yksi korkean laadun tae on että Halti on Suomen ensimmäinen bluesign®system partner -jäsen, joka tarkoittaa tiukasti valvottua ympäristövastuuta. Haltin tuotanto perustuu korkealaatuisiin materiaaleihin, vastuullisuuteen, käytännöllisyyteen ja selkeään muotoiluun, Kuopion Intersportin myymäläpäällikkö Petteri Savolainen kertoo.

Footbalance tasapainottaa askeleesi

Toinen hyvä esimerkki suomalaisesta huippubrändistä on Footbalance -pohjalliset. FootBalancen jalka-analyysissä tunnistetaan jalkatyyppi, ja yksilölliset pohjalliset muotoillaan sen perusteella erikseen kummallekin jalalle koska usein oikea ja vasen jalka eroavat toisistaan. Pohjalliset ohjaavat jalkoja neutraaliin asentoon, mikä auttaa parantamaan koko kehon linjausta. 100 prosenttisesti yksilölliset pohjalliset ovat dynaamiset – ne joustavat ja tuovat energiaa jaloille koko päiväksi. Tämä auttaa pitämään jalat ja jalan kaaret aktiivisina, terveinä ja hyvässä kunnossa.
– Tästä on paljon apua jos kävelee paljon, tai joutuu seisomaan jalkojen päällä pitkään. Pohjallisista on siis apua myös muille kuin urheilijoille tai aktiiviliikkujille, Petteri Savolainen muistuttaa.

p
Intersport Kuopio keskusta

Haapaniemenkatu 32,
70110 Kuopio
puh. 050 351 0755
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16
su 12 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.