Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kotipolulle uusia koteja

Muut, Rakentaminen ja remontointi

Risuharjuntien uusi kerrostalo täyttyy elämästä marraskuussa, kun asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa. Talous- ja kiinteistöassistenttina syyskuussa aloittanut Merja Junnonaho odottaa hyviä juttutuokioita asukkaiden kanssa.

Siilinjärven Kotipolku on voittoa tavoittelematon vuokrataloyhtiö, joka tarjoaa kohtuuhintaisia vuokra- ja asumisoikeusasuntoja Siilinjärvellä. Uusin vuokrakohde valmistuu lokakuussa Risuharjuntielle. Seuraavat rakennushankkeet käynnistyvät Asematiellä, johon rakennetaan kaksi vuokrakerrostaloa.

Kotipolun uusi kohde Risuharjuntie 2 valmistuu keskustan tuntumaan. Viisikerroksisessa kiinteistössä on kaksioita ja kolmioita, joista on Siilinjärvelläkin kova kysyntä. Toimitusjohtaja Raija Pajunen kertoo, että asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa marraskuun alusta alkaen.
– Hakemuksia kohteeseen tuli reippaasti yli tarjonnan pienten asuntojen osalta. Hakemuksia otamme vastaan jatkuvasti sekä kaksioihin että kolmioihin. Kohdehan on toteutettu vapaarahoitteisesti eli asukasvalinnassa ei tarvitse huomioida ARAn tulo- ja varallisuusrajoituksia, Pajunen sanoo.
Risuharjuntie 2 on savuton kiinteistö. Vuokrasopimuksiin tulee siis ehto, että tupakointi on kielletty kiinteistössä ja kiinteistön alueella tontin rajojen sisäpuolella. Ensimmäinen savuton kohde valmistui vuonna 2015 Vuorelantie 12:een.
Kotipolku käytti kohteessa ensimmäistä kertaa Kuivaketju10-toimintamallia, jonka tarkoituksena on minimoida kosteusvaurioiden riskiä suunnittelusta alkaen.
Hankkeessa oli mukana riippumaton kosteudenhallintakoordinaattori ja erityistä huomiota kiinnitettiin esimerkiksi sadevesien ohjaukseen, materiaalivalintoihin ja työtapoihin. Kotipolku aikoo käyttää toimintamallia tulevissa kohteissaan.
Risuharjuntien kohteen pääurakoitsija on YIT Rakennus. Pää- ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa Sitowise.

Tule mukaan asukastoimintaan

Kotipolku kutsuu asukkaita mukaan asukastoimintaan. Syyskuun alusta Kotipolulla on ollut uusi kasvo, talous- ja kiinteistöassistentti Merja Junnonaho. Hänen tehtäviinsä kuuluu talouden ja hallinnon tukitehtävien lisäksi asukastoiminnan kehittäminen.
– Asukkaat ovat oman kotinsa ja asumisensa parhaita asiantuntijoita. Osallistumalla asukastoimintaan pääsee vaikuttamaan asumiseen ja asumisviihtyvyyteen. Otamme vastaan ideoita myös asukastoiminnan kehittämiseen.
Tulevaa Junnonaho odottaa innostuneena.
– Asumiseen liittyvät asiat ovat aina kiinnostaneet minua. Odotan uuden oppimista ja hyvää keskusteluyhteyttä asukkaiden kanssa.

p
Siilinjärven Kotipolku Oy
Siilinjärven Asumisoikeus Oy

Kuiluntie 5, II krs
71800 Siilinjärvi
Toimisto avoinna ma – pe klo 8 – 11,
ajanvarauksella klo 11 – 15.45
Puhelinpalvelu ma – pe klo 8 – 15.45
puh. 044 474 0151
etunimi.sukunimi@sjkotipolku.fi
asiakaspalvelu@sjkotipolku.fi
www.sjkotipolku.fi
www.siilinjarvenasumisoikeus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.