Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntipiste löytyy muun muassa Kuopion torilta, Janne (vas.) ja Jarmo Komulainen kertovat.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen tuotteet saavat veden herahtamaan kielelle. Monipuolisista tuotteista löytyy niin perinteisiä kukkoja kuin uusia tuotteitakin. Ja mikäpä somistaisi kesäistä juhlapöytää komeammin kuin aito kalakukko!

Irene Partasen kuuluisat kalakukot on helppo hankkia joko Kuopion torilta tai kauppahallin myyntipisteeltä. Niin ikään kalakukkoja löytyy Tiinan tuvalta ja Viitostuvalta sekä ympäri Suomea. Löytyypä kalakukkokoju myös KuPSin kotipeleistä, jolloin yleisön lisäksi kukosta pääsee nauttimaan myös ottelun paras pelaaja. Peleissä naposteltavaksi soveltuvat erinomaisesti myös uutuustuote dippitikut.
Perinteiset muikku- ja ahvenkukot eivät menetä suosiotaan, mutta rinnalle on tarjolla myös muita vaihtoehtoja.
– Meiltä voi tilata mieleisensä kukon ja valita siihen itse täytteet ja koon. Pitkulainen kukko sopii erinomaisesti esimerkiksi juhlapöytään. Tilaus kannattaa jättää pari päivää etukäteen, yrittäjä Jarmo Komulainen ja keittiömestari Pekko Järvinen kertovat.

Uusi leipomo-myymälä Inkilänmäelle

Keväällä 2018 aloitettiin uuden leipomon rakennustyöt. Kuluvan vuoden loppupuolella Inkilänmäellä avataan Kalakukkoleipomo Irene Partasen uusi leipomo ja myymälä, josta kukkojen lisäksi löytyvät myös muut makoisat tuotteet, kuten liha- ja riisipiirakat, pullat sekä munkit.
– Uuden leipomon myötä pystymme vastaamaan entistä paremmin kasvavaan kysyntään. Se ei kuitenkaan muuta periaatteitamme siitä, että tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä kuten tähänkin asti, Kalakukkoleipomo Irene Partaselta muistutetaan.

 

 

p

Kalakukkoleipomo
Irene Partanen
Kemiläntie 3
puh. 050 370 4979
Myyntipisteet:
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
Kuopion tori
ma – pe 8 – 18.30, la 8 – 17
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa!