Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kunnon kuppilat ja majapaikat

Majoitus ja matkailu, Ravintolapalvelut

Viihtyisää majoitusta ja ravintolatarjontaa. Alueemme yritykset kutsuvat asiakkaita viihtymään ja käyttämään palveluja myös vuonna 2021.

Hostelli Hermanni

Hostelli Hermanni on siisti, kodikas ja suosittu hostelli vain kilometrin päässä keskustasta. Viihtyisissä huoneissa majoittuu kerrallaan yksi tai kaksi henkilöä, tarvittaessa saatavilla laadukas varavuode. Asiakkaiden vapaassa käytössä on kaksi isoa keittiötä tarvikkeineen, sekä varastotila tavaroiden säilytykseen. Asiakkaiden turvallisuus pandemian aikana on otettu huomioon ja asiointi hoituu tarvittaessa sähköisesti, ilman henkilökontakteja.

www.hostellihermanni.fi

Ravintola Boka

Kallaveden ääreltä löytyy perheravintola Boka, jonka juuret ovat syvällä Balkanin ja Itäisen Välimeren makumaailmassa. Tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistetut annokset rakentuvat rehdisti lihasta ja vihanneksista, modernilla ja suomalaiseen suuhun sopivalla säväyksellä viimeisteltynä. Herkullisen ruoan lisäksi Bokassa nautitaan viihtyisästä, yhteisöllisestä tunnelmasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.

www.ravintolaboka.fi

 

Koivumäen Kartano

Koivumäen kartanon historiallisessa tunnelmassa herkutellaan tammi-perjantaisin blineillä lisukkeineen. Tilanteen niin salliessa luvassa on myös teemapäiviä ja sunnuntailounaita. Kartano tarjoaa viihtyisän ja juhlavan tilan myös kokouksille, perhejuhlille ja muistotilaisuuksille. Tarvittaessa tiloissa pystyy kokoontumaan viisi eri seuruetta kerrallaan turvallisesti ja toisia kohtaamatta. Koivumäen kartano jatkaa yhteistyötä K-Markettien kanssa. Maukkaat kotiruoat suoraan kartanon keittiöstä toimitetaan yhteistyökauppoihin kerran viikossa.

www.koivumaenkartano.com

 

Sataman Helmi

Sataman Helmi tarjoaa rentoa ja mukavaa yhdessäoloa sekä olohuonemaista pubitunnelmaa aivan sataman läheisyydessä, Kuopion vanhimman kivitalon viihtyisässä miljöössä. Listalta löytyvät muhevat pizzat joko paikan päällä syötäviksi tai mukaan otettaviksi, herkulliset toastit salaatin kera sekä salaatit valitsemillasi täytteillä. Juomapuolella tarjolla on kattava perusvalikoima sekä Helmen omat erikoisuudet.

www.satamanhelmi.fi

 

Cafe Satama

Cafe Satama tarjoaa idyllisen juhla- ja kokoustilan Kuopion keskustassa, matkustajasataman rauhassa. Järjestä tilaisuutesi turvallisesti oman porukan kesken viihtyisässä miljöössä. Tilaan mahtuu 15 – 40 hengen ryhmät ja käytettävissä on 2 kappaletta 50” näyttöjä, ilmainen jukebox, äänentoisto, tunnelmavalaistus sekä discovalaistus. Ruokailuun löytyvät valmiit tilaisuusmenut tai tarvittaessa keittiömestari räätälöi tilaisuuteen sopivan menun.

www.cafesatama.fi

Burger 5

Kun burgerit ovat sinulle intohimo, kannattaa suunnata Kauppa- ja viihdekeskus Minnaan, Burger5-ravintolaan. Vain parhaista lähiraaka-aineista valmistettu burgeri on valittu useana vuonna peräkkäin Suomen top3-joukkoon. #Burgasmi-takuu!

www.burger5.fi

Kuopio-halli Cafe

Kuopio-hallissa liikkujia, kannustajia sekä tapahtumavieraita palvelee Kuopio-halli Cafe. Uutuutena kahvilasta löytyvät tuoreet take away -salaatit ja nuudelisalaatit. Lisäksi valikoimissa perinteiset suolaiset ja makeat herkut ja välipalat, raikkaat juomat sekä virkistävä kahvi. Myös tilausruokailut erilaisille seurueille räätälöitynä onnistuvat.

www.kuopiohallicafe.fi

Ravintola Fonte

Ravintola Fonte palvelee Siilinjärvellä Virkistyskylpylä Fontanellan rakennuksessa. Fonten wokkipisteellä on koko päivän tarjolla herkulliset, nopeasti valmistuvat wokit kokoa itse -periaatteella. Nautiskele joko paikan päällä tai nappaa mukaan take awayna. Lounasaikaan
klo 10.30 – 14 tarjolla monipuolinen lounas seisovasta pöydästä. Valikoimista löytyvät myös muut herkulliset annokset, myös kylpylän puolella. Ravintola on avoinna klo 19.30 saakka, tilauksesta pidempäänkin. Erikokoiset kabinettitilat soveltuvat kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

www.vsravintolat.fi/fonte

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.