Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kuopion Autokauppa – kuin kotiin tulisi!

Autot, veneet ja moottoripyörät

Hyvä yhteishenki ja henkilöstöstä huolehtiminen ovat perheyritykselle keskeisiä arvoja. Myyntitiimin ”koulukuvaan” istahtivat (alarivissä vas.) Markus, Jaakko, Juha ja Jarmo. Ylärivissä (vas.) Antti, Teemu, Ville ja Leena. Miika puuttuu kuvasta.

Kuopion Autokaupassa ollaan yhtä perhettä. Motivoitunut, palvelualtis henkilökunta ja uudistunut Toyota Hybrid -mallisto houkuttelevat liikkeeseen niin vanhoja tuttuja kuin kokonaan uusia asiakkaita. Yrityksen tavoite onkin olla alueen parhaiten palveleva autoliike.

Toyota on ollut vuosien ajan hybriditeknologian edelläkävijä. Kasvavaan kysyntään Toyotalla onkin vastauksena laaja mallisto hybridiautoja, joiden tekniikka on toimivaa ja testattua.
– Tällä teknologialla pärjää pitkälle tulevaan. Hybridiautot pitävät hyvin arvonsa ja liikkuvat myös käytettyjen autojen markkinoilla vilkkaasti, toimitusjohtaja Ville Miskala kertoo.
Kuluneena vuonna Toyotan mallisto on uusiutunut enemmän kuin aikoihin. Tarjolla on poikkeuksellisen paljon kiinnostavia uutuuksia. Esimerkiksi Corollasta löytyy kolme uutta hybridimallia. Monen paljon autoilevan valinta on RAV4 Hybrid, joka täyttää myös yritysten tiukat päästövaatimukset.
Hybridimalleja on kaikissa myydyimmissä segmenteissä. Kuopion Autokaupan ovi onkin käynyt tiuhaan tahtiin, kun uudet ja vanhat asiakkaat ovat tulleet tutustumaan mallistoon.
Ekologisuuden lisäksi myös ajo-ominaisuuksiin on panostettu uudella tavalla.
– Toyotan pääjohtaja on linjannut, että autoilun pitää herättää tunnetta ja olla hauskaa. Palautteen perusteella tässä on myös onnistuttu hyvin.

Hyvä yhteishenki – toimiva palvelu

Hyvä asiakaspalvelu ja henkilöstön viihtyvyys ovat Kuopion Autokaupalle tärkeitä arvoja.
– Olemme itsenäinen perheyritys, jolle jatkuvuus ja vakaus ovat tärkeitä asioita. Täällä on rento meininki ja työntekijöistä pidetään huolta. Se taas näkyy pitkinä työsuhteina. Meiltä löytyy ammattitaitoa mutta myös tuoretta näkemystä sekä myynnin että huollon puolella, viestintäpäällikkö Leena Miskala kertoo.
Toimiva huolto on keskeinen asia.
– Kun huolto toimii, asiakas saa hyvää palvelua myös autokauppojen jälkeen ja asiakassuhde säilyy hyvänä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.
Kuopion Autokaupassa asiakkaiden odotukset pyritään aina ylittämään. Liikkeessä asioikin asiakkaita jo kolmannessa sukupolvessa. Korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja -uskollisuudesta kertoo myös Bisnoden viimeisin asiakasuskollisuustutkimus, jossa Kuopion Autokauppa sijoittui kuudenneksi kaikista Suomen autoliikkeistä. Useampanakin vuonna sijoitus on ollut kärkikymmenikössä.

Corolla Hybrid soveltuu hyvin taksiajoon

Taksiyrittäjä Jouni Virta on yksi Kuopion Autokaupan pitkäaikaisista asiakkaista. Hän kehuu liikkeen henkilökuntaa niin myynnin kuin huollon puolella. Ammattiautoilijalle on tärkeää, että palvelu pelaa moitteetta ja tehokkaasti.
– Tänne saa tulla niin kuin kotiinsa tulisi. Olen ostanut täältä kaikki autoni vuodesta 2006 asti. Nyt menossa on kahdeksas taksiauto ja toinen hybridi, Virta kertoo.
Keväästä asti Virta on ajanut uudella Toyota Corolla farmariautolla. Corolla on vielä taksiautona harvinainen näky, mutta uusi farkkumalli on osoittautunut tilavaksi ja toimivaksi ratkaisuksi.
– Takanakin jalkatila on riittävä ja ajo-ominaisuudet ovat todella hyvät ja kehittyneet valtavasti. Tämä on paras auto, mitä minulla on ollut.
Kuopiossa hybridi-takseja on vielä moniin muihin isoihin kaupunkeihin verrattuna vähän. Virta uskoo, että tämä tulee muuttumaan. Maltillinen polttoaineenkulutus ja portaaton vaihdelaatikko tekevät ajamisesta paitsi taloudellista ja ekologista, myös miellyttävää. Kaupunkioloissa tasainen ajaminen on aiempaa helpompaa.
Myös asiakkailta on tullut hyvää palautetta.
– Asiakkaat ovat hyvin kiinnostuneita ja kyselevät paljon. Uskon, että tulevaisuudessa yhä useampi taksin käyttäjä haluaa istahtaa nimenomaan hybridin kyytiin.

Kuopion Autokaupan jengi yhteiskuvassa taustallaan uusi Corolla-mallisto. Kuopion Autokaupan myymistä uusista henkilöautoista jo 90 prosenttia on hybridiautoja.

p
Kuopion Autokauppa Oy

Kallantie 11, 70340 Kuopio
puh. 017 364 2211
Automyynti
ma – pe 8 – 17, la 10 – 14
www.kuopionautokauppa.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.