Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kuopion Pultti – siellä missä rakennetaan

Rakentaminen ja remontointi

Kuopion Pultin yritysmyyntipäällikkö Petri Määttä ja Laptin Kuopion Portin työmaan vastaava mestari Petteri Ovaska konttimyymälän valikoimia tarkistamassa.

Kuopion Pultti on kuopiolainen, erityisesti ammattiasiakkaille suunnattu kiinnitystarvikkeiden ja työkalujen erikoisliike. Ammattitason työkalujen ja kiinnitystarvikkeiden lisäksi Kuopion Pultista löytyvät huippulaatuiset työjalkineet ja -tekstiilit vaativiin olosuhteisiin. Kolmisopen myymälän lisäksi Kuopion Pultti tuo tuotteensa ja palvelunsa myös asiakkaan luo. Erilaisten hyllytys- ja kaupintaratkaisujen rinnalle on nyt asiakkaiden pyynnöstä tuotu laajemman tuotevalikoiman työkohteeseen mahdollistava Konttipalvelu.

Kuopion Pultti Oy:n aluejohtaja Kimmo Koskinen tietää kokemuksesta, että aika on rahaa tämän päivän rakentamisessa ja tarvikkeiden noutaminen sekä etsiminen ei ole asiakkaalle tehokasta ajankäyttöä. Pulmaan on kehitetty looginen ratkaisu.
– Toimitimme viime kesänä kokeiluluontoisesti Rakennusliike Laptin Kuopion Portin työmaalle, eli entisen linja-autoaseman alueelle, ensimmäisen Kuopion Pultin palvelukontin. Kokeilu todettiin molemmin puolin siinä määrin toimivaksi, että alueelle on nyt tuotu toinen palvelukontti palvelemaan työmaan kakkosvaihetta. Konttipalvelu tuo käytännössä työmaalle pienen myymälän, jonne on pääsy vain asiakkaan itsensä määrittämillä henkilöillä. Kontti toimii siis tilaajan omana miehittämättömänä kauppana työmaalla. Sovitut tuotteet ovat aina ulottuvilla ja työmaalla voidaan keskittyä varsinaiseen rakentamiseen, Koskinen kertoo.

Suurella työmaalla on suuri menekki

Kuopion Portti muodostaa matkakeskuksen yhteyteen modernin yrityskeskittymän tornitaloineen, aukioineen ja kevyen liikenteen väylineen. Asuntojen lisäksi kortteliin rakennetaan lukuisa määrä liike- ja toimistotiloja. Kuopion Portti rakennetaan kolmessa vaiheessa vuosien 2018 – 2023 aikana. Monivaiheinen rakennusprojekti vaatii paljon myös tekijöiltään ja he puolestaan varusteiltaan. Tavaraa on oltava paikalla silloin kun sitä tarvitaan.
Kuopion Portin työmaan vastaava mestari Petteri Ovaska kertoo konttimyymälän toimivan hyvin nimenomaan isolla työmaalla, jossa menekki on suurta.
– Jo aikaisemmin muilla työmailla on ollut käytössä suojainkaappeja ja rajoitettu erä muuta tavaraa, mutta näin iso projekti vaatii enemmän. Konttien tavaravalikoima räätälöidään yhdessä Kuopion Pultin kanssa ja valikoimaa päivitetään projektin edetessä eri vaiheisiin. Suojaimia, kiinnikkeitä, betoniruuveja, kaapeleita ja muita perustarvikkeita menee varsin tasaisesti ja erityisiin työvaiheisiin omansa. Kontin sisältö on optimoitu aina kulloinkin meneillään olevaan työvaiheeseen erikseen ja Kuopion Pultin kanssa ollaan tutkalla tilanteesta koko ajan, Ovaska kertoo.

Räätälöityä asiakaspalvelua ammattirakentajille

Yritysmyyntipäällikkö Petri Määttä toimii Kuopion Pultin vastuumyyjänä Kuopion Portin rakennusurakan konttimyymälän osalta.
– Tämä palvelumuoto soveltuu erityisesti isommille työmaille, joissa tavaravirrat ovat suuria. Kuopion Portin kokoisella työmaalla yksi kontti ei edes riittänyt, kun siirryttiin kakkosvaiheeseen. Konttipalvelu tuo asiakkaamme ulottuville myymälämme valikoiman pienoiskoossa ja mikä parasta, tämä ’myymälä’ on aina auki. Lisäksi työmaalle palvelumme on vaivaton ja takaa haluttujen tarvikkeiden reaaliaikaisen saatavuuden. Tämä helpottaa töiden suunnittelua ja ennaltaehkäisee niitä ei-toivottuja tilanteita, joissa pahimmillaan koko työmaa seisoo, kun oikeaa kiinnikettä tai työkalua ei ole saatavilla, Määttä linjaa.

Konttikauppa erottuu työmaalla selvästi värityksen ja tekstin ansiosta.
p
Kuopion Pultti

Kolmisopentie 18 B, 70780 KUOPIO
puh. 044 700 7580
ma – pe 06.30 – 16.30, la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.