Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kuopioon odotettu oma bluestapahtuma

Musiikki

Joey Buddy ja Down Home King III tunnetaan vauhdikkaasta esiintymisestään.

Sawohouse Blues&Roots on kauan toivottu Kuopion oma bluesfestivaali. Tapahtuma alkaa Sawohousen piha-alueen bluestorilla lauantaina 23.heinäkuuta jo iltapäivällä. Päivätapahtumassa esiintyy akustinen The Lovematches -duo ja tarjolla on teemaherkkuja, levymyyntiä ja muuta koko perheen puuhaa.
Pääkonsertti Sawohouse Undergroundissa alkaa klo 20.30. Kolmen huippuesiintyjän konsertin avaa Kuopion oma, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin palkittu rootsässä Dave Forestfield bändeineen. Micke & Lefty feat. Chef on huippukokoonpano, joka ennen kevään Euroopan kiertuettaan kävi Kuopiossakin Wanhassa Myllyssä hurmaamassa yleisönsä. Kolmikko tunnetaan kansainvälisestikin vauhdikkaana ja viihdyttävänä ryhmänä, jonka keikoilla vauhtia piisaa.
Suomi-rootsin todellinen legenda Joey Buddy esiintyy yhdessä luottorumpalinsa Down Home King III:n kanssa. Finnish Blues Awards-gaalassa elämäntyöpalkinnolla palkittu Joey Buddy tunnetaan intensiivisistä keikoistaan, korona-aikaan hän asui pari vuotta Lontoossa. USA:n vuosinaan hän oli ehdolla muun muassa The Fabulous Thunderbirdsin kitaristiksi. Luvassa on siis pitkä ja täyteläinen rytmimusiikki-ilta!

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.