Kurottajapalvelut ammattitaidolla ja turvallisesti

Kuljetus- ja varastointi

Kurottajapalvelu PKR ottaa turvallisuusasiat tosissaan. Sulkutolpat, lippusiima ja majakkavalot tuovat lisäturvaa työmaalle, Pasi Kaikko kertoo.

Kurottajapalvelu PKR perustettiin keväällä kaksi vuotta sitten. Toimivan kaluston ja ammattitaitoisten kuskien ansiosta asiakkaat ovat ottaneet yrityksen hyvin vastaan ja kysyntää riittää.

Kun asialla ovat osaavat ammattilaiset, työt työmaalla sujuvat. Pitkän kokemuksen ansiosta kuskit osaavat ennakoida työt ja omalta osaltaan varmistavat sen, että kaikki sujuu kuten pitääkin.
Yrittäjä Pasi Kaikko antaa kiitosta, niin osaavalle henkilökunnalle kuin asiakkaille.
– Ilman asiakkaita ja heidän luottamustaan emme olisi tässä, iso kiitos kuuluu siis heille.
Myös toimiva kalusto on tärkeää.

Turvallisuuden edelläkävijä

Turvallisuusasioihin on kiinnitetty yrityksessä paljon huomiota. Kurottajapalvelu PKR onkin turvallisuuskysymyksissä alan edelläkävijä.
– Olemme panostaneet niin oman henkilökunnan kuin työmaalla liikkuvien ihmisten turvallisuuteen. Kalustomme on varustettu talvella nastarenkailla, mikä tuo lisää turvallisuutta työmaille. Kaikista koneista löytyy myös ensiapupakkaukset sekä sulkutolpat, lippusiimaa, sulkunauhaa ja neljä magneettikiinnitteistä majakkavaloa.
Näin kuskit pystyvät tarvittaessa aitaamaan nostoalueen nopeastikin ja tuomaan lisäturvaa työmaille. Tukijalkojen päälle asetettavat ledmajakat näkyvät pimeässä hyvin ja varoittavat ihmisiä työssä olevasta koneesta.

p
Kurottajapalvelu PKR Oy

puh. 050 430 7709 Kuopio
kurottaja@kp-pkr.fi
www.kp-pkr.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.