Kurottamisen ammattilaiset asialla

Rakentaminen ja remontointi

Vahva kokemus ja ammattitaito sekä turvallisuuden huomioon ottaminen ovat Kurottajapalvelu PKR:n toiminnan kulmakiviä, Pasi Kaikko kertoo.

Kun työmaalle tilataan kurottaja, on toimivan tekniikan ja ulottuvuuden lisäksi tärkeää, että koneen puikoissa on asiansa osaava ammattilainen.

Kurottajapalvelu PKR on paikallinen kurottajapalvelun erikoisyritys, jonka yrittäjä Pasi Kaikolla on pitkä kokemus alalta. Ammattimies tietää, mitä työmailla tapahtuu ja kuinka työt saadaan sujumaan mahdollisimman jouhevasti.
– Hyvällä kurottajakuskilla on harjaantunut pelisilmä, hän osaa ennakoida tulevat tilanteet ja osaa hyödyntää koneen antamat mahdollisuudet. Tavarat siirtyvät paikasta toiseen sujuvasti ja turvallisesti.
Ammattitaidon lisäksi kuskilla on oltava palveluasenne kunnossa. Kurottajapalvelu PKR onkin saanut asiakkailta kiitosta siitä, että koneen lisäksi mukana tulee palvelu ja osaaminen.

Turvallista työskentelyä

Ammattilaisen jäljiltä nostettaviin tavaroihin tai seiniin ei jää naarmuja, isommista kolhuista puhumattakaan. Sama pätee myös ihmisiin.
Kurottajapalvelu PKR kiinnittääkin erityistä huomiota työmaiden turvallisuuteen. Koneet on varustettu majakkavaloilla, sulkutolpilla ja -nauhoilla sekä lippusiimalla. Näin kuljettaja pystyy tarvittaessa aitaamaan nostoalueen ja huolehtimaan sekä omasta että muiden työmaalla olevien turvallisuudesta ja tukijalkojen päälle asetettavat valot varoittavat ohikulkijoita kesken olevasta työstä.
– Otamme turvallisuusasiat vakavasti ja olemme alalla turvallisuuden edelläkävijä, Kaikko muistuttaa.

p

Kurottajapalvelu PKR Oy

puh. 050 430 7709 Kuopio
kurottaja@kp-pkr.fi
www.kp-pkr.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.