Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kylmää osaamista, lämmintä palvelua

Erikoisliikkeet

Kylmäkonehuolto Kuusisto taitaa muun muassa elintarvikekuljetusten lämmönsäätölaitteiden huollot ja korjaukset. Apua saa nopeasti kellon ympäri.

Kylmäkonehuolto Kuusisto huoltaa, korjaa ja asentaa liikkuvan kaluston kylmäkoneet, ilmastointilaitteet ja takalaitanostimet.
Kylmäpuolen erikoisosaamista ovat elintarvikekuljetusten lämmönsäätölaitteet. Kokeneilta ammattilaisilta onnistuvat myös perinteiset kylmätyöt ravintoloissa ja kaupoissa.
Uudempi palvelu on linja-autojen ja työkoneiden ilmastointilaitteiden huolto ja korjaus. Yrittäjä Karel Kuusisto muistuttaa, että ilmastoinnin säännöllinen huolto auttaa välttämään ikävät vikatilanteet.
- Töitä teemme myös lauantaisin, ja työkoneiden ilmastoinnit voimme käydä huoltamassa työmaalla huoltoautosta käsin.
Tärkeä osa kylmäkonehuollon palvelua on 24 tunnin päivystys. Kuusiston mukaan apu lähtee tarvittaessa paikan päälle nopeasti, jopa suoraan soitosta. Varastossa on laaja valikoima varaosia niin kylmäkoneisiin kuin takalaitanostimiin.
Kylmäkonehuolto Kuusisto on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2011 lähtien. Hyvä palvelu ja laadukas työnjälki ovat olleet tärkeitä alusta saakka.
- Pyrimme palvelemaan joustavasti ja kuuntelemaan asiakkaiden toiveita. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, Karel Kuusisto sanoo.

p
Kylmäkonehuolto Kuusisto Oy

Kranaattikuja 1, 70800 Kuopio
24h päivystys 050 306 3008
posti@kylmakuusisto.fi
www.kylmakuusisto.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.