Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kylpyhuoneen remontti mielessä?

Rakentaminen ja remontointi

Niina Lyytinen (oik.) esittelee kylppärikalusteita asiakkaalle. RTV Puijon Värissä kylpyhuoneen suunnittelu on maksuton palvelu. Mukaan saa havainnolliset 3D-kuvat.

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, käy ensin RTV Puijon Värissä. Saat kylpyhuoneesta 3D-havainnekuvat, laadukkaat materiaalit ja totta kai hyvää palvelua.

Ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla remontoitu kylpyhuone kestää käyttöä keskimäärin parikymmentä vuotta. Koska remontti on yksi kodin isoimmista investoinneista, kannattaa sen suunnitteluun ja toteutukseen valita osaavat tekijät.
Askelmerkit kohti onnistunutta lopputulosta luodaan suunnitteluvaiheessa. Kokenut suunnittelija osaa ottaa huomioon niin asiakkaan mieltymykset, tilan mahdollisuudet kuin tärkeiden toimintojen sijoittelunkin. Hänellä on myös ajankohtaisin tieto remontissa tarvittavista tuotteista ja menetelmistä.
RTV Puijon Väri tarjoaa maksutonta suunnittelupalvelua kylpyhuoneen remonttia pohtiville. Niina Lyytisen mukaan käynti kannattaa sopia etukäteen, sillä suunnitteluun hurahtaa helposti parikin tuntia aikaa. Mukaan tapaamiseen tarvitaan pohjakuvat.
– Teemme suunnitelman pohjakuvan perusteella Spark Blueprint -suunnitteluohjelmalla, jossa voidaan valita laatat, kalusteet ja muut materiaalit. Lopuksi tulostamme asiakkaalle 3D-kuvat ja annamme tarjouksen kokonaisuudesta, Lyytinen kertoo.

Ajattomuus on pop

Laura Rönkkö kertoo, että suomalaiset suosivat nyt kylpyhuoneissaan ajattomuutta. Sävyt ovat maanläheisiä ja kalusteissa on minimalistista linjakkuutta. Laatat ovat isoja.
Kaikki trendit eivät kuitenkaan välttämättä istu omaan kylpyhuoneeseen. Suunnittelijan suositukset kannattaakin kuunnella, koska remontin lopputulosta katsellaan kotona pitkään.
– Esimerkiksi isot laatat eivät ole parhaimmillaan pienessä, muutaman neliön kylpyhuoneessa. Tässä kohti 3D-suunnitelma havainnollistaa asiakkaalle, miltä laatat, sävyt ja muut valinnat todellisuudessa näyttävät remontin jälkeen. Joskus vähemmän on enemmän, Rönkkö sanoo.

Valtava laattavalikoima

Puijon Väristä saa kylpyhuoneremonttiin kaiken tarvittavan. Saman katon alta löytyvät tasoitteet ja vedeneristystuotteet, laatat, listat ja sauma-aineet sekä vesikalusteet ja kylpyhuonekalusteet. Valikoimaan kuuluu tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita.
Laattojen maahantuonnista RTV hoitaa itse. Valikoima onkin poikkeuksellisen runsas ja uusia tuotteita tulee mallistoon ympäri vuoden. Tehdaskadulla laattamallisto on laajasti esillä, mutta toimitukset tulevat omasta keskusvarastosta Riihimäeltä. Rahtimaksuja ei asiakkaalle tule maksettavaksi.
Kylpyhuoneita remontoidaan nykyisin harvemmin omin hartiavoimin. Puijon Värin kautta saa myös ammattitaitoisen tekijän koko remontille purkuvaiheesta viimeistelyyn.

 


3D-havainnekuvista näkee heti, miltä tila remontin jälkeen näyttää.

p
RTV-Yhtymä Oy

Tehdaskatu 8, 70620 Kuopio
puh. 017 550 2600
www.rtv.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.