Valikko Sulje

Laadukkaita lähituotteita ja makuja maailmalta

Kauppiaat Rauno Pasanen ja Marciane Lopes pistävät iloisin mielin hyllyyn lähituotteita lettutarpeista hunajaan ja muniin.

Monipuolisten valikoimien ja ystävällisen asiakaspalvelun kauppapaikka K-Supermarket Leppävirta tiedetään ja tunnetaan kauempanakin. Vireän Leppävirran keskustassa sijaitsevan K-Supermarketin avarat tilat ja laadukkaat valikoimat ovat huippukunnossa kevätkautta varten.

K-Supermarket Leppävirran asiakaslähtöisesti suunniteltu tuotevalikoima yhdistyy henkilökunnan palveluasenteeseen sekä asiantuntemukseen. Tilavissa liiketiloissa on mukava tehdä makulöytöjä maailmalta, ja ennen kaikkea läheltä. Hedelmä- ja vihannesosasto on todella runsas ja tuore. Paikallisuus näkyy ja maistuu myös leipäosastolla, josta löytyy paikallisten leipomoiden tuotteita todella monipuolisesti, gluteenittomuutta unohtamatta.

Ruokamaailman laatuherkkuja

Kauppiaat Rauno Pasanen ja Marciane Lopes pitävät kunnia-asianaan tuoreuden ja paikallisuuden lisäksi myös laajaa ja laadukasta valikoimaa. Pääsiäisen tienoilla avattava Ruokamaailma tarjoaa ripauksen luksusta arkeen.
– Ruokamaailma on meillä uusi palvelupiste ja sieltä saa paljon sellaista, mitä ei muualta Leppävirralta saa. Laatujuustoja maailmalta, Pizza Romana, täytettyjä voileipiä tai patonkia ja paljon muuta on tulossa tarjolle. Muutenkin meillä on mistä valita. Kalatiskiltä löytyvät Unnukkajärven parhaat saaliit. Kalamestarimme osaavat arvioida kalan menekin sesongeittain, tällä tavalla huolehditaan kalatiskin tarjonnan tuoreudesta. Kalatiskin valikoimien lisäksi tarjolla on laadukasta lihaa vaativaankin makuun ja paistopisteeltä saa heti mukaan kunnon leivät ja maukkaat pikkupurtavat, Rauno Pasanen luettelee.
– Kuuntelemme myös Ruokamaailmaa kehittäessämme mielellämme asiakkaiden palautteita ja toiveita ja muokkaamme tarjontaa ne huomioiden, kauppiaat kertovat.

Ostoskassit täyteen saman katon alta

K-Supermarketin palveluiden lisäksi samasta osoitteesta löytyy muitakin tärkeitä kylän palveluntarjoajia. Kauppareissulla voi napata mukaan vaikka allergialääkkeen ja kyypakkauksen mökkireissulle sekä sopivan viinin paikallisen lihan ja kalan seuraksi. Apteekkiin ja Alkoon tullaan siis samasta ovesta kuin kauppaankin.
– Tervetuloa ostoksille ja myös vaikuttamaan valikoimiimme. Mitä ei meiltä löydy, sitä hommataan, K-Supermarket Leppävirran väki lupaa.


Tämäkin mojova hauki on noussut viereisestä Unnukkajärvestä, Rauno esittelee kalatiskin antimia.

Työhyvinvointia sporttihengellä

Kauppias Rauno Pasanen aloitti syksyllä 2019 psyykkisen valmentajan opinnot ja tutkinto valmistui vuoden 2020 toukokuussa. Pasasella on kokemusta myös jalkapallovalmennuksesta.
– Sekä urheiluvalmennuksen että psyykkisen valmennuksen oppeja voin hyödyntää kauppiaan työssäni. Siinäkin suunnitelmallisuus, realististen tavoitteiden asettaminen, työmotivaation ylläpito, oikea roolitus ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Myös palkitseminen tavoitteisiin pääsyn jälkeen on tärkeää. Kun työpaikalla on kannustava henki, töihin on mukava tulla.
Työtiimin hyvä henki on paitsi oma vahvuus, se näkyy myös asiakkaiden suuntaan. Hyvä fiilis näkyy asiakkaille hymyinä, tervehdyksinä ja muutenkin pirteässä olemuksessa.
– Hyvä henki näkyy ja kuuluu sanallisessa viestinnässä ja kehonkielessä. Paitsi asiakasta, myös työkaveria täytyy osata kuunnella. Kun ihmistä kuunnellaan, hän kokee olonsa turvalliseksi ja se heijastuu takaisin omaan työympäristöön ja muihin ihmisiin, Rauno linjaa.

 

K-Supermarket Leppävirta

Leppävirrantie 26, 79100 Leppävirta
puh. 040 176 1012
www.k-supermarket.fi