Laakkosen kone on kunnossa. Mikko Kröger (vas.) aloitti 1.11. aluejohtajana ja Marko Pakarinen autotaloketjun liiketoimintajohtajana.


Autotalo Laakkosella uskotaan hyvään yhteishenkeen ja aidosti asiakkaasta välittävään asiakaspalveluun. Tulevaisuudessa Laakkonen haluaa olla ykkönen kaikilla mittareilla, niin asiakastyytyväisyyden, henkilöstön viihtymisen kuin myynnin lukujenkin valossa.

Tuore Kuopion, Joensuun ja Varkauden aluejohtaja Mikko Kröger aloitti tehtävässään 1.11. Samaan aikaan Marko Pakarisesta tuli autotaloketjun liiketoimintajohtaja. Kröger kertoo, että Autalo Laakkosen kone on kunnossa.
– Olemme vahvoja kaikilla osa-alueilla. On todella tärkeää, että huippuhenkilöstömme viihtyy ja voi hyvin. Aivan kuten urheilujoukkueessa, yritystoiminnassakin tarvitaan jokaisen työpanosta.
Henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin lisäksi on tärkeää, että toiminnan prosessit ovat kunnossa.
– Lisäksi meillä on laadukkaat tuotteet, monipuoliset palvelut ja upeat puitteet. Kaikki tämä näkyy asiakkaalle entistä parempana asiakaspalveluna.
Laakkosella halutaan yllättää asiakas positiivisesti. Laadukas palvelu, aito kiinnostus asiakkaaseen sekä halua löytää hänen tarpeitaan parhaiten vastaava ratkaisu ovat asiakaspalvelun kulmakiviä.
– Asiakkaalla pitää olla tervetullut olo ja sellainen fiilis, että täälläpä on mukava asioida, Kröger miettii.
Oman toiminnan lisäksi Laakkosen tavoitteena onkin kehittää koko alaa ja muuttaa autokaupan mielikuvia ja toimintakulttuuria entistä asiakasystävällisemmäksi.

Autokauppaan kasvanut

Kröger on ehtinyt olla Laakkosen palveluksessa jo 14 vuotta, mutta autokauppa on tuttua sitäkin pitemmältä ajalta. Hänen isänsä oli alalla, joten sitä tuli seurattua pienestä pitäen. Armeijan jälkeen Kröger kiersi kuopiolaiset autoliikkeet läpi työhakemuksen kanssa.
– Pääsin Veljekset Laakkoselle, jossa työskentelin seitsemän vuotta. Toiset seitsemän vuotta olen ollut Autotalo Laakkosen palveluksessa.
Autokaupassa Krögeriä kiehtoo ennen kaikkea monipuolisuus ja kokonaisvaltaisuus. Modernit tuotteet ja jatkuvasti kehittyvä teknologia sekä vuorovaikutus ihmisten kanssa ovat tärkeitä. On osattava tunnistaa erilaiset tarpeet ja löytää oikeat ratkaisut niin tuotteen, rahoituksen, vakuutusten kuin huoltojenkin osalta.

Jatkuvaa kehittymistä

Kröger antaa kiittävää palautetta esimiehille ja koko työyhteisölle.
– On ilo ja onni työskennellä kehittyvässä, eteenpäin suuntautuvassa yrityksessä. Minulla on ollut esimiehiä, jotka ovat neuvoneet, opastaneet ja vaatineet kehittymään eteenpäin.
Kehittyminen onkin tuoreen aluejohtajan mielestä erityisen tärkeää. Autokaupassa kilpailutilanne on kova, mutta Kröger muistuttaa, että kilpailun lait pätevät kaikilla aloilla. Jos jää tyytyväisenä paikalleen, markkinat sujahtavat ohi.
– Selkeät tavoitteet ja pelisäännöt ovat kehittymisen kannalta olennaisia. Isäni opetti aikoinaan tekemään kaikki asiat aina niin hyvin kuin mahdollista. Se on hyvä ohje ja pätee kaikkeen tekemiseen.

 


Laatua, muotoilua ja tilavuutta

Uusi Audi Q5 hurmaa ensi silmäyksellä ja tarjoaa mukavuutta, tyyliä ja mullistavaa teknologiaa. Runsaat tilat ja käytännölliset säilytys- ja kuormausmahdollisuudet tekevät vaikutuksen. Audi Q5:n jokainen yksityiskohta sisältää Q-malleista tuttua muotoilua.

Täysin uusi Volkswagen Polo tarjoaa entistä enemmän tilaa, älyä ja varusteita. Tyylikkäässä autossa on vakiovarusteena muun muassa jalankulkijoiden tunnistus hätäjarrutuksella. Polo tarjoaa myös aiempaa enemmän tilaa niin tavaratilaan kuin takapenkillekin.

p

Autotalo
Laakkonen Oy
Leväsentie 33 70780 KUOPIO
Vaihde: 010 309 6000
www.laakkonen.fi