Valikko Sulje

Laakkosen rengasralli rullaa

Laakkosen rengaspalvelun avulla renkaidenvaihto ja säilytys saa hymyn huulille, Petri Häkkinen, Jari Aumanen ja Suvi Laakkonen vinkkaavat.

Täyden palvelun BMW, Mazda, Opel ja Mini Laakkonen huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Laakkosen rengas- ja varaosapalvelut ovat nekin olennainen osa autoilijan kattavaa palvelupakettia, missä kaiken tarvittavan saa samalta tontilta Kuopion Kallantieltä.

Kesärenkaiden vaihto ja talvirenkaiden siirto säilytykseen on autoilijalle lopullinen kevään merkki. Fiksu autoilija ei raahaa renkaitaan tippuvien räystäiden alle tai kerrostalon ullakkovarastoon laittomaksi palokuormaksi. Yhä useampi on päätynyt ratkaisuun, joka säästää aikaa, vaivaa ja selän välilevyjä. Kun jättää rengasstressin väliin ja antaa Laakkosen ammattilaisten hoitaa hommat, ovat alla aina asialliset renkaat kunkin vuodenajan mukaisesti.

Rengasasiat aina ajan tasalla

Korjaamopäällikkö Heikki Eskelinen tietää kokemuksesta rengasasioissa kiireisintä olevan keväällä ja loppusyksystä. Kiivain rengasruletti pyörii reilun viikon, ja silloin Laakkosella ollaan valmiina palvelemaan täydellä miehityksellä ja lisäväkeäkin on pestattu asiakaspalvelun varmistamiseksi. Vaihtotyön lisäksi Laakkosen rengaspalvelut kattavat kaiken, mitä auton rengasasioihin kuuluu.
– Meiltä löytyvät huippulaatuiset uudet Nokian renkaat kaikille merkeille. Renkaiden vaihtopalvelun lisäksi teemme myös tasapainotukset ja muut renkaiden säädöt. Tarkistamme aina renkaiden kunnon määräaikaishuoltojen ja renkaiden kausivaihtojen yhteydessä. Palvelemme myös rengashotellina eli renkaat voi jättää odottamaan seuraavaa alle laittoa lämpimään varastoon, puhdistettuina ja tarkastettuina.
Säilytyspalvelun hinta: 95 euroa per kausi, sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon.
– Monelle mieliharmia aikaansaavasta puuhasta pääsee eroon varsin kustannustehokkaasti, Eskelinen kertoo ja muistuttaa ajanvarauksen helppoudesta.
– Tältä lehden sivulta löytyvän QR-koodin kautta pääset suoraan ajanvaraukseen, tervetuloa renkaanvaihtoon!

Ajanvaraus renkaidenvaihtoon käy vaivattomasti Laakkosen verkkosivujen kautta.

Varaosat kaikille merkeille

Varaosilla, niiden laadulla ja saatavuudella on tärkeä merkitys autohuollolle ja korjaamon palveluille. Jos varaosa puuttuu, ei valmista tule. Laakkosella varaosien saatavuus on pyritty varmistamaan mahdollisimman hyvin. Varaosavastaava Jari Aumanen kertoo palvelun pelaavan kaikille automerkeille samalla ripeydellä kuin Laakkosen päämerkeille BMW:lle, Mazdalle ja Opelille sekä Minille.
– Etupäässä tilaamme ja myymme alkuperäisiä merkkikohtaisia varaosia, mutta laadukkaat tarvikeosat löytyvät kaikille merkeille. Olipa ajopeli minkä merkkinen tahansa, meiltä kannattaa kysäistä sopivaa osaa. Yhteispeli huollon ja korjaamon kanssa pelaa sujuvasti, heiltä tuleviin tarpeisiin on kyettävä vastaamaan. Ilman varaosia ei remontti etene. Eniten menevää tavaraa on toki aina hyllyssä, mutta harvinaisemmatkin varaosat saamme tilattua todella nopeasti, Aumanen lupaa.

Laakkonen Kuopio monimerkkihuolto

Kallantie 10 – 12
Huolto
ma – pe 7.30 – 17
Monimerkkihuolto
puh. 010 214 9158
Opel-huolto
puh.010 214 9535
Mazda-huolto
puh.010 214 9154
huolto.kuopiovl@laakkonen.fi
www.laakkonen.fi/rengaspalvelut
www.laakkonen.fi