Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Laatuääntä kotiin HifiStudiolta

Erikoisliikkeet

Genelecin huippusuosittu G Three pakattuna puulaatikkoon on todellinen juhlapaketti laatuääntä etsiville. Pakettiin kuuluvat myös laadukkaat skotlantilaiset Atlas rca-kaapelit (3m), HifiStudion Jari ja Sami vinkkaavat.

Laadukas äänimaailma kiinnostaa yhä useampaa. Kunnon soundit ovat saatavilla Kuopiossakin jokaiseen kotiin ja yksilöllisesti suunniteltuna. HifiStudio Haapaniemenkadulla myy laadukkaat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet sekä monihuonejärjestelmät, jotka ovat toteutettavissa puhelimella ohjattavina langattomina äänentoistoratkaisuina.

HifiStudio on hyvä paikka vertailla laadukasta ja vielä parempaa ääntä. Huippumerkkien uutuudet ja laatuvaihdokit ovat testattavissa paikan päällä kaupungin ydinkeskustassa. Jari Kauppinen kertoo koronakevään tuoneen oman mausteensa myös HifiStudion toimintaan.
– Tänä keväänä ollaan oltu kotioloissa tiiviimmin kuin koskaan, enemmän tai vähemmän ohjeiden tai suositusten mukaisesti. Monet ovat päättäneet päivittää kodin erilaista varustusta, myös sen äänimaailmaan liittyviä asioita. Jos kuunnellaan paljon levyjä tai katsotaan elokuvia ja telkkaria kotiteatterilaitteilla, miksi ei pienellä panostuksella hommaisi kunnon laitteet, joista on iloa pitkäksi aikaa eteenpäin? Eron huomaa helposti, jos piipahtaa meille ja istahtaa hetkeksi kuunteluhuoneeseen testaamaan eri laitteita. Moni on saanut niin sanotun ohoh! -elämyksen. Oma korva kertoo aina eniten. Meillä ei soundia tarvitse ostaa säkissä vaan vasta testin jälkeen, jos soundi miellyttää, Kauppinen kertoo ja muistuttaa että vaikka netti onkin täynnä tuotetietoa ja erilaisia vertailutestejä, ei oman kuuntelukokemuksen voittanutta kriteeriä vielä olla keksitty.

Huippumerkkien
laaja valikoima

Kotia sisustetaan ja erilaisia kodinkoneita hankitaan usein isollakin budjetilla. Moni kodinkone on silti näkymättömissä ja vailla käyttöä enimmän osan ajasta. Äänimaailma on kuitenkin läsnä huomattavan osan valveillaoloajasta. Pienellä panostuksella sekin on mahdollista saada aivan uudelle tasolle. HifiStudiolta löytyvät toimivat ratkaisut kaikenkokoisiin koteihin. Sami Oikari kertoo, että vaikka yhä useampi ottaa äänen huomioon jo rakennusvaiheessa, valtaosa asiakkaista edelleenkin hakee laitteensa valmiiseen ja jo pitkään asuttuun kotiinsa. Näin tehden se tuttu koti, jossa on oltu ja eletty, on viihdyttävä ja rentouttava ympäristö myös äänellään.
– Esimerkiksi Genelecin valikoima on tällä hetkellä markkinoiden kattavimpia, hyvin pienikokoisesta G One-kaiuttimesta massiiviseen 1236A-malliin. HifiStudiolta löytyy sopivankokoinen kaiutin kaikkiin tiloihin. Genelec on tunnettu korkeasta laadustaan kaikkialla maailmassa ja toki täällä Kuopiossa on ilo myydä laatutietoisille asiakkaille iisalmelaista huippuosaamista. Genelecin lisäksi meiltä löytyy monipuolinen valikoima myös lukuisilta muilta laatumerkeiltä ja esimerkiksi vinyylilevyjen soittamiseen laitevalikoima on erittäin kilpailukykyinen. Myös hintahaitarissa on resoria, hyvän äänen ei välttämättä tarvitse maksaa enemmän kuin kukkaro kestää, Oikari vertailee.

Samilla on vielä yksi hyvä vinkki!

 

HifiStudion kuunteluhuoneessa voi kaikessa rauhassa vertailla soundeja, olipa kyseessä levyjen kuuntelu tai elokuvailta.

p
HifiStudio

Haapaniemenkatu 36
70100 Kuopio
puh. 017 362 6026
Jari Kauppinen 050 387 1884
Sami Oikari 050 576 2241
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
kuopio@hifistudio.fi
www.hifistudio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.