Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lasinpojat uusiin tiloihin

Autot, veneet ja moottoripyörät

Lasinpojat on nyt osoitteessa Teräskatu 8. Laaja tuulilasivalikoima löytyy nyt numeroiduilta hyllypaikoilta, Jalar Kerdmann esittelee.

Lasinpojat palvelee entistä suuremmissa tiloissa Teräskadulla. Nyt asiakkaiden palvelu onnistuu entistä paremmin, nopeammin ja monipuolisemmin.

Tilat sijaitsevat samassa talossa kuin ennenkin, mutta rakennuksen toisessa päässä. Lasinpoikien tuulilasivarasto on laaja ja laadukas. Oma maahantuonti takaa edullisen hintatason. Tällä hetkellä varasto käsittää noin 2500 lasia. Uusiin tiloihin varasto on pystytty järjestämään siten, että tuulilasinvaihdot käyvät entistäkin tehokkaammin. Lasinpojat palvelee yritysasiakkaita myös verkkokaupassa, joten suuri varastotila tuli tarpeeseen.
Isommat tilat mahdollistavat isommat asiakasmäärät.
– Kerralla sisälle sopii kuusikin henkilöautoa. Halliin mahtuvat myös rekat ja linja-autot, yrittäjä Jalar Kerdmann kertoo.
Lasinpojille on tulossa myös nosturi rekkojen ja linja-autojen lasien nostamiseen.
– Kaikki kuljetusalan yritykset ovat tervetulleita asiakkaaksemme.

Palvelut pienistä korjauksista kalibrointiin

Lasinpojat korjaa ja vaihtaa autojen lasit ammattitaidolla ja huolella. Asentajilla on vuosien kokemus alalta ja käytössä ovat laadukkaat lasit ja tuotteet.
– Annamme lasille vuoden ja työllemme elinikäisen takuun, joten kannamme täyden vastuun työn jäljestä. Kyseessä on asiakkaan turvallisuus ja haluamme taata heille turvalliset ajokilometrit myös jatkossa.
Monipuolisiin palveluihin kuuluvat uutuutena myös kalibrointipalvelut. ADAS-turvajärjestelmien kalibroinnilla varmistetaan kameratekniikkaan perustuvien turva- ja mukavuusjärjestelmien oikea toiminta myös lasinvaihdon jälkeen.

p
Lasinpojat Oy

Teräskatu 8, 70150 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.