Miika Räisänen on suorittanut juuri lattiamestarin erikoisammattitutkinnon.

Matto ja saneeraus Räisänen Oy on lattian- ja seinänpäällystysalan urakointiliike. Vuonna 2012 perustettu yritys on viiden toimintavuotensa aikana päällystänyt lattioita kymmeniä tuhansia neliömetrejä Kuopion ja Ylä-Savon alueella.

Yrityksen päätoimiala on matto- ja parkettiasennukset sekä lisäksi yritys tekee sisäilma-, vahinko- ja huoneistoremontteja. Asiakkaina ovat mm. rakennusliikkeet, kunnat, taloyhtiöt ja yksityistaloudet. Viimeaikaisia kohteita ovat olleet esimerkiksi Kuopion lentokentän ravintola ja Vieremän koulukeskus.
– Olen mattoasentaja jo toisessa polvessa ja työkokemusta on rakennus- ja lattianpäällystysalalta yli 10 vuotta. Työn ohella olen suorittanut tekniikan erikoisammattitutkinnon ja uusimpana tänä vuonna lattiamestarin erikoisammattitutkinnon. Yritys työllistää tilauskannasta riippuen yhdestä-kolmeen asentajaa, yrittäjä Miika Räisänen kertoo.

Niin pienet kuin suuretkin kohteet kustannustehokkaasti

Kuopiossa sijaitsevissa yhtiön toimitiloissa asiakkaan on mahdollista tutustua erilaisiin lattiamateriaalimalleihin. Esillä on esimerkiksi parketit, vinyylilankut, vinyylikorkkilattiat ja erilaiset mattomallit sekä muita tarvikkeita lattianpäällystykseen.
– Teemme niin pienet kuin suuretkin kohteet kustannustehokkaasti. Teemme kohteet myös avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Kalustomme on nykyaikainen ja tehokas. Olemme panostaneet etenkin pölynhallinta- ja hiontakalustoon, Räisänen painottaa.

 

p

Matto ja saneeraus
Räisänen Oy
Untamonkatu 10-12 LH 13,
70500 Kuopio
puh. 040 504 3541
www.mattojasaneeraus.fi
Facebookissa @mattojasaneeraus