Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Laukkuja joka lähtöön

Ostoksille, Pukeutuminen ja muoti

Kauppias Pertti Savolainen toivottaa hyvää matkaa ja tervetulleeksi uudelleen!

Laaja valikoima, ystävällinen palvelu ja vahva ammattitaito ovat Kuopion Laukkukeskuksen valttikortit.

Laukkukeskuksen liike on avara ja tuotteet hyvin esillä. Laajasta valikoimasta löytyvät muun muassa käsi- ja olkalaukut, juhlalaukut, vetolaukut, matkalaukut ja lompakot. Työhön ja vapaa-aikaan on tarjolla tyylikkäitä nahkalaukkuja sekä miehille että naisille.
– Nyt kannattaa hyödyntää kesän matkalaukkutarjoukset. Kun oikea hetki koettaa matkalle, laukkusi odottaa vain pakkaamista, kauppias Pertti Savolainen vinkkaa.
Kausituotteet täydentävät valikoimaa entisestään: kesäaikaan saatavana on niin kivoja kesäkasseja kuin reppuja kaikenikäisille koululaisille.
Neuvoja laukun valintaan saa ja kannattaa kysyä.
– Meillä kuunnellaan, opastetaan ja perehdytään jokaisen asiakkaan ostotapahtumaan yksilöllisesti. Jokainen asiakaskohtaaminen on meille tärkeä.
Laukkukeskuksen edustuksessa on tunnettuja kansainvälisiä matkalaukkumerkkejä, kuten Samsonite, Ronkato ja Cavalier.
– Erikoispalveluna meillä on lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, KLM:n ja SAS:n, matkatavarakäsittelyssä rikkoutuneiden matkalaukkujen korjaus- ja korvausasiat. Jos tuote on korjattavissa, korjaamme sen joustavasti. Muussa tapauksessa asiakas saa vastaavanlaisen tuotteen tilalle tai hyvityksen käteissuorituksena, Savolainen kertoo.

p
Kuopion Laukkukeskus

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18
70110 Kuopio
puh. 050 471 3233
ma – pe 9 – 19. la 10 – 17

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.