Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lentävä lähtö lialle

Autot, veneet ja moottoripyörät

Kun pesu tehdään käsityönä oikeilla työtavoilla ja kunnon pesuaineilla, on lopputulos laadukas, Jani Yli-Pietilä lupaa.

Jamban Autopuhdistus aloitti toimintansa Rissalan yrityskylässä, Perämiehenkujalla viime lokakuussa. Loppusyksyn kurakeleillä yrittäjä Jani Yli-Pietilä pääsi näyttämään taitonsa ja asiakaskunta onkin laajentunut vauhdilla.
– Autopesuissa löytyy vaihtoehtoja. Hyvä vinkki on Kiiltopesu+, joka sisältää huolellisen esipesun pien- ja raudanpoistolla, käsipesun kintaalla ja kuivauksen. Tämän lisäksi tulee jopa kolme kuukautta vaikuttava suoja-aine, joka lisää tuntuvasti kiiltoa ja lian sekä veden hylkivyyttä. Tämän pesupaketin ostaneille tarjoan ylläpitopesut kolmen kuukauden ajaksi hintaan 15 euroa per pesu, kävipä kuinka monta kertaa tahansa. Tarjous on ajoneuvokohtainen, Jani kertoo.

Reissun aikana auto siistiksi

Jamban palveluihin kuuluvat myös kestopinnoitteet, autojen sisäpuhdistukset, vahaukset ja kiillotukset. Myös vikakoodien luku onnistuu. Yrityksen otollinen sijainti mahdollistaa myös erikoispalvelun lentokenttäasiakkaille.
– Mitäpä jos lentomatkalle lähtiessä ei autoa jättäisikään kentälle parkkiin, vaan matkan aikana ajopeli kävisikin kunnon pesussa ja odottaisi kiiltävänä, kun omistaja palaa reissusta?
Rissalan ja lentokentän väliset kuljetukset kuuluvat tähän palveluun samaan hintaan, Jani vinkkaa.

p
Jamban Autopuhdistus

Perämiehenkuja 1, 70900 Siilinjärvi
Jani Yli-Pietilä (Jamba)
puh. 041 493 2849
jamba@jambanautopuhdistus.com
www.jambanautopuhdistus.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.