Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Intersport Kuopion uudet kauppiaat Tuukka ja Milla Uusitalo avasivat huhtikuun alussa urheilukaupan ovet todella haastavaan tilanteeseen. Monet keväälle suunnitellut asiat vaihtuivat toisiksi koronapandemian tuomien rajoitusten myötä.

– Meillä molemmilla on parinkymmenen vuoden kokemus toimialalta. Olemme kotoisin Varkaudesta ja Kuhmosta, mieluiten toimimme nimenomaan tällä alueella emmekä esimerkiksi Etelä-Suomessa. Takana on muutama vuosi Intersport-kauppiaana Jyväskylässä, mutta tartuimme heti tilaisuuteen, kun Intersport Kuopio tarvitsi uusia kauppiaita. Niinpä olikin tarkoitus startata hieman toisella tavalla kuin nyt, kun luovuutta tarvitaan selviytymiseen aivan perusliiketoiminnan puitteissa. Kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan positiivinen asenne tässä vaikeassa tilanteessa on ollut todella arvokas asia, Uusitalot kertovat ja muistuttavat myös asiakkaiden ostokäyttäytymisen muuttuneen.

– Heräteostokset ovat selvästi vähentyneet. Kuluttajat tietävät mitä haluavat ja esimerkiksi kaikki kotona tapahtuvaan sisäliikuntaan tarvittava on ollut todella suosittua. Asiakaspalveluun panostavalle Intersportille tilanne on otollinen. Nyt on mahdollista paneutua jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja pohtia eri vaihtoehtoja. Kuopiossa selvästikin arvostetaan asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita, monipuolisia valikoimia. Hintalappu ei ole se ensimmäinen ja ainoa valintaperuste, kauppiaat paljastavat ja toteavat kevään ja kesän liikuntahitin olevan samaa puuhaa kuin heidän oma arkiliikuntansa.

– Kymmenen kilometrin työmatkat Rautaniemestä keskustaan sujuvat kätevästi pyöräillen. Sähköpyörä kasvattaa suosiotaan koko ajan ja se näkyy myös meidän pyöräosastollamme. Koronakevät on kyllä muutenkin saanut ihmiset liikkeelle, vapautunutta aikaa käytetään liikuntaan. Turvavälit säilyttäen ja muutaman hengen ryhmissä se onkin parasta vastalääkettä poikkeusajan alakuloon, Uusitalot vinkkaavat.

X-tekijät -juttusarjassa Savon XPress kertoo kuopiolaisten yritysten toiminnasta koronaviruksen aikaansaaman poikkeustilan aikana. Jutut on tehty hallituksen ohjeistamien turvamääräysten mukaisesti.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.