Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aqua Sport -tunnit tarjoavat niin reipasta hikiliikuntaa kuin rauhoittavia rentoutumishetkiäkin, Jonna Tirkkonen esittelee.

Kunnonpaikan uusi Aqua Sport -konsepti yhdistää vesiharjoittelun, ryhmäliikuntaharjoittelun sekä kuntosalitreenin. Monipuolinen liikuntamuoto sopii yhtä hyvin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujille.

Joulukuussa lanseeratut Aqua Sport -ryhmäliikuntatunnit ovat ensimmäisiä laatujaan Suomessa. Aquapole©-tankoja ja Reaxing©-lautoja hyödyntävät tunnit tarjoavat hauskan treenausmuodon. Vesi kannattelee ja hellii niveliä, mutta toisaalta tuo harjoitteluun haastetta.
Palveluesimies Jonna Tirkkonen kertoo, että Aqua Sport sopii kaikille aina neurologisista kuntoutujista huippu-urheilijoihin asti. Välineiden käytössä vain mielikuvitus on rajana ja Kunnonpaikan asiantuntevat ohjaajat ovatkin valmistelleet monipuolisen liikuntakalenterin erilaisia liikkujia silmällä pitäen.
- Altaassa pidetään muun muassa tanko-, nyrkkeily- ja trampoliinitunteja sekä circuit-harjoittelua. Reaxing-laudoilla pystytään kehittämään niin tasapainoa, voimaa kuin ketteryyttäkin. Tunneista löytyy variaatioita niin reippaista hikitunneista rauhallisiin pilates- ja jooga-tunteihin. Myös sosiaalinen elementti on tunneilla vahvasti läsnä, Tirkkonen kertoo.

Tehokas ja hauska treeni

Kaikkiaan Kunnonpaikassa on tarjolla 20 Aqua Sport -viikkotuntia. Kynnys uuden liikuntamuodon kokeiluun on haluttu pitää mahdollisimman matalana.
- Kahdeksantoista euron maksulla pääset osallistumaan haluamallesi tunnille ja samalla voit jäädä rentoutumaan kylpylään poreammeeseen ja saunan lämpöön. Myös kuukausittain järjestämämme jumppalauantait ovat erinomainen tilaisuus testata tunteja. Paljon liikkuvalle jäsenyys tulee edullisimmaksi. Valita voi vesiliikuntajäsenyyden tai kaiken liikuntatarjonnan sisältävän jäsenyyden väliltä. Kuukausimaksulla voi liikkua niin paljon kuin ehtii, vaikka joka päivä!
Aqua Sport onkin otettu vastaan innostuneesti. Tehokkaan treenin lisäksi vesi tuo harjoitteluun elämyksellisyyttä. Vesiharjoittelu onkin mukavaa vaihtelua esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun. Myös erilaisille ryhmille järjestetään ohjattua tunteja.
- Aqua Sport on hauska ja elämyksellinen osa esimerkiksi tyhypäivää. Tervetuloa nauttimaan ja pitämään hauskaa porukalla!

p
Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
puh. 044 747 6520
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.