Valikko Sulje

Löydä oma kahvimakusi

Kahvilan kodikkaassa miljöössä viihtyy pidemmänkin tuokion myös työskentelyn tai opiskelun merkeissä, Mirva Huhtinen ja Juho Harjuveteläinen toivottavat tervetulleeksi.

Kahvila BRÜn juomavalikoimassa on suunmukaisia makuja myös syksyiseen vuodenaikaan sopivasti.

– Yksi syksyn uutuuksista on polka eli suklaa-piparminttulatte, joka valikoitui listalle someäänestyksen voittajana, kehaisevat Mirva Huhtinen ja Juho Harjuveteläinen. Polka latte, niin kuin muutkin BRÜn kahvijuomat, ovat kausimakusiirappeja myöten omaa tuotantoa.

Reseptiikan kehittäminen on intohimoni. Siihen liittyy koko valmistusprosessi papujen jauhamisesta ja kahvikoneen ohjelmoinnista alkaen, Harjuveteläinen sanoo.

Sana makuvalikoimasta on kiirinyt siinä määrin, että toisinaan kahvijuomia menee kaupaksi jopa enemmän kuin perinteisempää suodatinkahvia.

– Kahvit kiinnostavat monen ikäisiä. Nuoret suosivat enemmän makulatteja, vanhemmat tutkivat ehkä vähän pidempään ja punnitsevat eri vaihtoehtoja. Kahvin valinta on suomalaisille vähän samalla lailla henkilökohtainen asia kuin vaikka sängyn valinta!

Kaupungin suosituin vegaaninen lounas

Kahvilan kakut ja leivonnaiset ovat oman kondiittorin tekemiä. Maustekakut, sacherkakut eri makuisina ja muffinssit, Mirva Huhtinen listaa suosituimpia leivonnaisia. Suurin osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia.

– Kestosuosikki on vegaaninen, viljaton ja soijaton porkkanakakku, jota valmistamme itse paikan päällä. Vegaanisia tuotteita on tulossa lisääkin, muun muassa mustikkacroissant. BRÜ tarjoaa edelleen myös vegaanista lounasta. Erilaiset ramen annokset ovat lounaslistan suosituimmat. Uutuutena tarjolla on myös pasta-annoksia.

Kahvila BRÜ

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma – pe 10-18, la 10 – 17
puh. 041 319 0390
www.kahvilabru.fi