Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Luksusta arkeen

Majoitus ja matkailu

Kuopiossa matka arjesta elämykseen ei ole pitkä, Lapland Hotels Kuopio on lähellä kaikkea.

Lapland Hotels Kuopio on palanen Lappia Savon sydämessä

Kuopion Asema- ja Puijonkadun kulmauksesta löytyy Lapland Hotels Kuopio, joka tarjoaa Lapin rauhaa ja mystiikkaa, tasokasta majoitusta ja maailman puhtaimpiin raaka-aineisiin pohjautuvan keittiön antimia. Vierailu Lapland Hotelsilla on aina enemmän kuin pelkkä yöpyminen tai ruokailu – elämyksellinen hotelli tuo monipuolisesti luksusta arkeen.

Lapland Hotels -hotelliketjuun kuuluu 18 hotellia ja 2400 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea. Suomen suurimman yksityisen hotellitoimijan saapuminen Kuopioon viime kesän alussa sai todella positiivisen vastaanoton. Uuden hotellin palvelut ovat saaneet paljon uusia ystäviä niin maakunnasta kuin itse Kuopion kaupungistakin, Lapin elämykset ovat nyt entistä lähempänä.

Lähilomalla irti arjesta

Staycation tarkoittaa rentouttavaa lähilomailua omassa kotikaupungissa tai lähiseudulla. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo lähilomailun olevan yhä suositumpaa ja Lapland Hotels Kuopion olevan siihen erinomainen kohde.
– Meillä staycation tarkoittaa rentouttavaa irtiottoa arjesta, pohjoisesta ammentavien elämysten äärellä. Pohjoinen staycation -majoituspakettimme on luotu taianomaisiin hetkiin ystävien, pohjoisen hyvinvoinnin ja ainutlaatuisten makuelämysten parissa. Kuopiossa idea toimii erinomaisesti, hotellimme sijaitsee kaupungin keskustan runsaan tapahtuma- ja viihdetarjonnan äärellä. Silti majoitus ja niin illallinen kuin aamupalakin ovat kuin vierailu aitoon Lapin rauhaan ja tunnelmaan. Staycation toimii niin kaupunkilaisille kuin maakunnasta Kuopioon saapuvillekin. Aina ei Lapin tunnelmaa etsivän tarvitse matkustaa kauas, Siltala kertoo ja muistuttaa että ripaus luksusta arkeen syntyy monella tavalla.
– Meille voi poiketa lounaalle tai maistelemaan ravintola Gallán muita antimia. Aamupalamme on jo suorastaan käsite uniikkeine herkkuineen. Iltaisin ravintolassamme on tilaisuus yllättyä yhdessä ystävien kanssa ja lähteä seikkailulle pohjoisen makumaailmaan kaikin aistein.

Yllätysmenu on elämys

Gallán keittiömestari Jyrki Vuoren suunnittelemaa neljän ruokalajin yllätysmenu-kokonaisuutta täydentävät sitä varten huolella valitut juomat. Yllätysmenun sisältö vaihtuu säännöllisesti, tällä hetkellä tarjolla on jo neljäs kokonaisuus. Miia Siltala lupaa sen olevan tähänastisista paras.
– Jokaisen yllätysmenun kohdalla olemme tarkoin kuunnelleet asiakkaidemme palautteet ruokalajeista, jonka ansiosta olemme oppineet uusia reittejä herkkusuiden makuhermoihin. Useamman ruokalajin menu sisältää Lapin makuja parhaimmillaan ja lähiseutujen upeista raaka-aineista loihdittuja upeita annoksia. Enempää en kerrokaan, eihän yllätysmenu muutoin enää yllätysmenu olisikaan, Siltala hymyilee ja antaa tärkeän vinkin.

Juhlapöytä on katettu

– Suosittelemme aina tekemään pöytävarauksen ennakkoon ja varaamaan menun nauttimiseen hyvin aikaa, jotta jokainen suupala olisi elämyksen arvoinen. Yllätysmenun lisäksi tarjoilemme juhlapyhien aikana erilaisia menuita. Esimerkiksi Gallán jouluaaton juhlapöytä on katettuna aattona puolestapäivästä iltaviiteen. Ystävänpäivänä voit taas hemmotella rakasta tai ystävää vaikka yllätysmenullamme. Ilahduta lähimmäistäsi ja laita pukinkonttiin majoitus- tai ravintolalahjakortti, Lapland Hotels Kuopion väki vinkkaa.

Lapland Hotelsin pitopöydästä ei puutu tuoreutta, väria ja aitoja makuja.

Lapland Suitessa rauhoitutaan lappilaisessa mielenmaisemassa. Huoneesta löytyvät kehon mukaan muotoutuva 180 cm leveä Queen-sänky ja oma sauna.

p
Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8801
www.laplandhotels.com/kuopio
Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.