Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Luotettavia kuljetuksia kauas ja lähelle

Kuljetus- ja varastointi

Kuljetusalan kova kolmikko eli toimitusjohtaja Jarno Tiusanen (vas.), logistiikkajohtaja Veli-Pekka Tiusanen ja ajojärjestelijä Janne Remes.

Kuopiolainen Kuljetus J Tiusanen Oy hoitaa niin runkoliikenteen kuin pikakuljetuksetkin täsmällisesti, luotettavasti ja joustavasti. Yritys kiinnittää omassa toiminnassaan huomiota myös säästävään ajotapaan ja henkilöstön työhyvinvointiin.

Kuljetus J Tiusanen Oy tarjoaa nouto- ja jakelukuljetukset, kylmä- ja lämpökuljetukset, ADR- eli VAK-kuljetukset sekä pikakuljetukset.
– Toimintamme perusta on kilpailu laadulla, johon kuuluvat muun muassa luotettavuus, ketteryys ja asiakaspalvelun joustavuus toimitusjohtaja Jarno Tiusanen tiivistää.
– Runkoliikenne raskaalla kalustolla Etelä-Suomeen ja takaisin on vahvaa perustoimintaamme. Kevytpakettijakelu pikakuljetuksina lähialueille on kuitenkin kasvava osa palveluitamme ja siinä ehdoton vahvuutemme on ripeät toimitusajat.
Palveluketju on suora, joten asiakkaan toiveita myös aikataulujen osalta on helpompi kuunnella ja toteuttaa. Yritys pystyy toimittamaan esimerkiksi rakennustarvikkeita nopeasti työmaille tai varaosia korjaamoille tarvittaessa kahdesti päivässä.
Tällainen palvelu vaatii ennakointia ja suunnittelua, mutta näin voidaan tehostaa asiakkaiden toimintaa ja varmistaa osaltaan heidän omien toimintojensa korkea laatu.

Nykyaikainen kalusto

Tiusasen kuljetusliikkeellä on 15 autoa ja neljä perävaunua. Moduuliyhdistelmiä on kuusi, pakettiautoja on kolme ja loput ovat jakeluautoja. Yrityksen kalusto on uudistunut, sillä nyt kaikki runkoautot ovat äskettäin hankittuja uusia New Generation Scanioita. Myös kaksi pakettiautoa ovat uusia.
Lakiuudistuksen jälkeen kuljetusliike on ottanut tavarakuljetuksiin myös ”välimalliyhdistelmän” eli 27-metrisen moduuliyhdistelmän. Logistiikkajohtaja Veli-Pekka Tiusasen mukaan sen käsiteltävyys on yllättävänkin hyvä ja kuormaa sopii mukaan vähän enemmän kuin tavalliseen yhdistelmään.
Kuljetusliikkeessä käytetään tietotekniikkaa muun muassa siten, että suoritetun ajotapakoulutuksen jälkeen kuljettajat ovat voineet tarkkailla omaa ajotyyliään puhelinsovelluksella ja tarvittaessa korjata ajamistaan entistä säästeliäämpään suuntaan.

Huomiota kuntoiluun

Yrityksessä on 25 työntekijää.
– He ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia, ja haluamme, että he viihtyvät meillä edelleen. Työhyvinvointiin liittyen meillä on kuljettajille ammattilaisen laatima kuntoiluohjelma, johon kuuluvat oikean ravinnon, unen, energiatason ja liikunnan ohjaus. Toimitiloihimme Leväsellä tulee kuntosali, jota työntekijämme voivat käyttää myös vapaapäivinään, Jarno Tiusanen kertoo.
– Perheyrityksellä on hyvä yhteishenki työntekijöiden kanssa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Työhyvinvointi näkyy myös ulospäin liikenteessä ja asiakaskontakteissa reippaana mielenä ja hyvänä asiakaspalveluna, Tiusaset sanovat.

p
Kuljetus J Tiusanen Oy
Hyvän Mielen Kuljetukset

Lumitie 7, 70700 Kuopio
Toimitusjohtaja
Jarno Tiusanen 040 0746 190
jarno@jtkuljetus.fi
Logistiikkajohtaja
Veli-Pekka Tiusanen 050 3214 227
veli-pekka@jtkuljetus.fi
www. jtkuljetus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.