Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

LVI-urakoiden osaajat tähtäävät vakaasti eteenpäin

Korjaukset ja huollot, Rakentaminen ja remontointi

Uusien LVI-urakkasuunnitelmien pariin kokoontuvat Jarno Holopainen (vas.), Petri Pietikäinen, Toni Pakarinen, Ari Weisell ja Jouni Holopainen.

Kun Jarno Holopainen ja Ari Weisell viisi vuotta sitten perustivat Kuopion LVI-Talo Oy:n, tavoitteena oli menestyvä, vahvasti kehittyvä, Kuopion talousalueella toimiva LVI-alan urakointi- ja linjasaneerauspalveluja tarjoava yritys. Tuohon tavoitteeseen on päästy ja nyt toimintaa vakautetaan tuleviin haasteisiin.

Kuopion LVI-Talo Oy on mukana muun muassa asuin-, liike ja toimitilarakentamisen uudis- ja perusparannushankkeissa. Yrityksen päätoiminta-alueena on Kuopion talousalue.
Yrityksellä on laaja kokemus erityyppisten KVR-hankkeiden eli kokonaisvastuurakentamisen toteutuksista useissa merkittävissä rakennuskohteissa.

Vahvoja referenssejä

Kuopion LVI-Talon kädenjälki näkyy muun muassa kolmessa KPY Novapoliksen rakennuksessa, kolmessa Kuopion kaupungin koulurakennuksessa sekä Lujatalon kahdessa KVR-teollisuuskohteessa. Alkavia kohteita ovat muun muassa Kuopion Taidekoulu Lumitin ilmanvaihto- ja putkiurakka.
– Tavoitteenamme on ollut kehittyä keskisuureksi urakoitsijaksi, joka on kustannustehokas ja joustava. Tämäkin tavoitteemme on toteutunut, toimitusjohtaja Jarno Holopainen myhäilee.
Vaikka yrittäjien tähänastiset suunnitelmat ovat toteutuneet, paikalleen ei sovi jäädä.
– Jatkossa panostamme edelleen vahvasti KVR-urakointiin ja aiomme olla paikallisesti mukana alan suurimmissa hankkeissa keskisuuria ja pieniäkään hankkeita unohtamatta. Yrityksen toimintaa kehitetään edelleen tavoitteena maltillinen kasvu, Holopainen sanoo.
Kuopion LVI-Talon LVI-urakointitoimintaan kuuluu muun muassa liike-, toimisto- ja asuinkiinteistöjen uudis- ja korjausrakentaminen. LVI-töiden lisäksi toteutetaan sitoutuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa kokonaisurakat, jotka asiakkaan tarpeista riippuen sisältävät esimerkiksi rakennus-, automatiikka-, sähkö- ja jäähdytyslaitetyöt.

Monipuolinen asiakaskunta

Asuinrakennusten linjasaneeraukset vaativat sekä teknisten järjestelmien asentamisen että asukkaiden kanssa toimimisen osaamista. Aikataulujen pitävyys ja joustava yhteistyö ovat olennainen osa urakan onnistumista.
Asiakaskuntaan kuuluu pääasiassa paikallisia kiinteistönomistajia, ammattirakennuttajia, rakennusliikkeitä, investoreita ja julkisia rakennuttajia. Laaja osaamisen ja vahvat resurssit varmistavat onnistumisen kaikkien vaativimmissakin hankkeissa.
Asennuspäällikkö Ari Weisellin mukaan Kuopion LVI-Talon perustana on sitoutunut henkilöstö, jonka kokemus takaa ammattitaidon ja asenne palvelun:
– Yrityksessä on pitkää kokemusta muun muassa isojen ja vaativien urakoiden projektitoiminnasta sekä hankinnoista alan suurten toimijoiden palveluksessa.
Yrityksen kolmantena osakkaana Jarno Holopaisen ja Ari Weisellin lisäksi toimii LVI-projektipäällikkö Jouni Holopainen. Projektihoitajina ovat Petri Pietikäinen ja Toni Pakarinen.
Yritys työllistää yhteensä 35 henkilöä, ja vuosittainen liikevaihto on yli seitsemän miljoonaa euroa.

Asennuspäällikkö Ari Weisell (vas.) ja toimitusjohtaja Jarno Holopainen ovat tyytyväisiä viisivuotiaan yrityksensä uusiin toimitiloihin Tehdaskadulla.

p
Kuopion LVI-Talo Oy

Tehdaskatu 24 B
70620 Kuopio
Jarno Holopainen
puh. 040 731 4684
Ari Weisell
puh. 040 502 4161
ma – pe 8 – 16
etunimi.sukunimi@lvi-talo.com
www.lvi-talo.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.