Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maalipinta talvelta suojaan

Autot, veneet ja moottoripyörät

Nyt on oikea aika huoltaa auton maalipinta talvea varten. Koch Chemien 1K-Nano lakkapinnoite antaa autolle kestävän suojan, Laura Koponen kertoo.

Talviaikaan tiellä lentävät suolat ja muu lika ovat myrkkyä auton maalipinnalle. Auto Hohde J.Koponen tekee maalipinnan pinnoitteet ja kovavahat ammattitaidoilla, laadukkaita kemikaaleja käyttäen. Käsitelty maalipinta hylkii likaa ja pysyy hyvännäköisenä. Suojaamaton maalipinta myös hapettuu ja ruostuu helpommin.
– Pinnoite ja kovavaha ovat molemmat hyviä, se, kumpiko pintaan kannattaa laittaa, riippuu autosta ja käytöstä. Pinnoite on jonkin verran hinnakkaampi vaihtoehto, mutta se myös vastaavasti kestää pitempään, Laura Koponen kertoo.
Maalipinnan suojauksessa kannattaa olla liikenteessä hyvissä ajoin, mutta jos talvi yllättää, ei hätä ole tämän näköinen. Käsittelyn voi tehdä myös talviaikaan.
– Ylipäänsä maalipinnan säännöllinen pesu ja huoltaminen on tärkeä muistaa myös talvella. Monellakaan ei ole kotioloissa mahdollisuutta pesuun talvisaikaan, mutta me kuivaamme auton aina pesun jälkeen, joten pakkanen ei haittaa.

Uutuutena nahan korjaukset

Syksyn aikana Auto Hohteen väki kouluttautuu ja ottaa haltuun myös nahan korjausmaalaukset. Näin esimerkiksi nahkapenkin tai nahkapäällysteisen ratin kulumat voidaan uudelleen maalata alkuperäiseen loistoon.
– Ilmoittelemme syksyn aikana kotisivuilla ja Facebookissa, kun koulutukset on käyty ja aloitamme korjausten tekemisen, joten pysykäähän kuulolla!

p
Auto Hohde J.Koponen Tmi

Väliköntie 4, 70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.