Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

MAGIA – tie toiveidesi keittiöön

Rakentaminen ja remontointi

Mika Metsolla riitti kiirettä MAGIA Keittiöiden osastolla Rakenna ja Asu -messuilla Kuopio-hallissa.

Kuopiolainen MAGIA Keittiöt palvelee asiakkaitaan ideoinnista mittatarkkaan toteutukseen saakka. Saman katon alta löytyvät kalusteiden ja koneiden lisäksi myös suunnittelu- ja asennuspalvelut.

MAGIA Keittiön ydinajatus on että keittiö on kodin sydän, johon kannattaa panostaa. MAGIA tarjoaa ajan tasalla olevan modernin malliston ilman liioittelevaa prameutta. Sen sijaan käytännöllisyys syntyy toimivista perusmalleista eri hintaluokissa. Muuttuvilla elementeillä keittiö räätälöidään halutunlaiseksi kokonaisuudeksi.
Toni Tanskanen kertoo MAGIA Keittiöiden ketterästä toimintamallista. Tie ideasta uuteen keittiöön on mahdollisimman suora ja selkeä.
- Asiakkaalla on valokuva tai vähintäänkin visio uuden keittiön ulkonäöstä, me käymme ottamassa tarkat mitat ja 3D havainnekuva syntyy nopsasti uudesta MAGIA keittiöstä. Paikallisena toimijana pystymme reagoimaan yllättäviinkin muutoksiin nopeasti. MAGIA-keittiöiden toimintamalli on osoittautunut toimivaksi, paikallisuuden lisäksi tukena on Insaco Oy:n muu osaaminen rakentamisen kaikissa vaiheissa. Saman katon alta löytyvät kattavat palvelut, Tanskanen linjaa.

Kattavat palvelut paikallisesti

- Olemme aidosti kuopiolainen toimija, joka tarjoaa kaikki palvelut itse ilman alihankkijoita. Pystymme tarjoamaan asiakkaille paljon sellaista mitä kilpailijamme eivät pysty, MAGIA Keittiöt on osa Insaco Oy:tä ja synergia on erittäin vahva. Meillä on oma tuotantohalli, jossa teemme mittatarkat työt kaikenlaisiin koteihin. Esimerkiksi liukuovikaapistot ovat hyvä esimerkki mittatarkkuuden vaatimuksista. Vakiomallit eivät aina sovi, sillä hukkatilaa ei enää haluta vaan kaapiston täytyy täyttää haluttu tila täsmälleen, Toni Tanskanen muistuttaa.

Oiva Heikkinen vastaili messuilla kiinnostuneiden kysymyksiin MAGIA Keittiön uutuuksista.

p

Yritys
yhteystiedot

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.