Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Männistön Teboil huoltaa, pesee ja palvelee

Autot, veneet ja moottoripyörät

Pete Aaltonen ja Arto ”Noksu” Nokela ovat laittaneet hihat heilumaan. Tälle kaksikolle asiakas ei ole näkymätön, vaikka olisi folioviittaan kääriytynyt.

Männistön Teboil sai keväällä uudet yrittäjät. Perinteisen huoltamon vetovastuuseen siirtyivät Pete Aaltonen ja Arto Nokela, jotka haluavat jatkaa hyviä perinteitä, mutta myös uudistaa toimintoja ja kehittää palvelutasoa entisestään.

Männistön Teboil on yksi harvoista perinteisistä täyden palvelun huoltoasemista, joissa on polttoainemyynnin lisäksi korjaus- ja pesupalvelu, rengasmyynti ja kahvio. Teboil on toiminut jo 44 vuotta samalla paikalla, joten siitä on tullut oman kaupunginosansa luonteva kohtauspaikka. Teboilin kahvikupin ja munkin ääressä maailma on parantunut monta kierrosta. Yrittäjä Pete Aaltonen haluaa kuunnella herkällä korvalla kanta-asiakkaiden mielipiteitä, mutta myös tuoda uusia tuulia Teboilille.
– Sama hyvä toiminta perinteisellä asemalla vanhaan malliin jatkuu, mutta uudistuksiakin on luvassa. Huoltopuolta tullaan kehittämään ja ajanmukaistamaan. Kaikki määräaikais- ja katsastushuollot tehdään mallista ja merkistä riippumatta ja hybridi-autoillekin perushuollot. Pesupuolella palvelemme ajanmukaisin laittein ja puhdasta tulee, Aaltonen lupaa.

Asiakaspalvelun ammattilaiset

Teboil on monen kaupunginosan asukkaan lähiöpaikka, jonne tullaan vaihtamaan naapurien kanssa kuulumiset ja syömään paikan päällä paistetut munkit. Suunnitelmissa on mahdollisesti jossain vaiheessa avata aseman pihalle pieni terassi tarvittavilla anniskeluluvilla, mutta kesä näyttää mihin suuntaan puuhat kallistuvat.
– Se on heti huomattu, että kahta samanlaista päivää ei ole ja huumori on se paras työkalu. Yrittipä joku innokas jo murtautuakin aamutuimaan meille, varusteinaan folioviitta ja rautakanki. Minulla kun on tätä kokoa lajinsa, niin meninpä ja kysäisin tältä superhessulta ”mitteepä meinoot?”. Anteeksi pyysi ja jätti vielä murtokalut meille säilöön. Siitä alkaen meillä on ollut folioviitta-tarjouksia, kun oikein halvalla laitetaan, toinen yrittäjä Arto ”Noksu” Nokela naurahtaa.

p

Männistön Teboil

Kullervonkatu 1, 70500 Kuopio
puh.017 261 6467
ma – pe 6.30 – 18
la 8 -18, su suljettu
Huolto ma – pe 8 – 16
teboil.huoltamo@gmail.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.