Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Männistön Teboil palvelee monipuolisesti

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Huolettomaan rengashotellipakettiimme kuuluvat renkaiden kausivaihdot, huuhtelu ja säilytys, Pete Aaltonen esittelee.

Männistön Teboil myy ja asentaa renkaat, säätää ohjauskulmat, tekee isotkin moottoriremontit ja huoltaa autot ammattitaitoisesti. Autohuollon aikana voi asiakas nauttia vaikkapa maan kuulut munkkikahvit.
Rengasvalikoimaan kuuluvat luotettavat laatumerkit, kuten Nokia, Michelin, Continental ja Toyo. Renkaiden asennus tapahtuu kätevästi ja tarvittaessa asiakkaalle voidaan tilata erikoisrenkaitakin nopeasti.
– Meillä tarkistetaan myös jousituksen ja ohjauksen nivelien kunto. Esimerkiksi kolaus katukiveykseen tai nivelten kuluminen muuttaa aurauskulmia. Kun suuntaus on kunnossa, ajo on vakaata, renkaat kuluvat tasaisesti ja niiden käyttöikä pitenee, Männistön Teboilin yrittäjä Pete Aaltonen sanoo.
Männistön Tepskan palveluihin kuuluu myös rengashotelli hintaan 40 euroa kaudelta. Koko paketti, joka sisältää renkaiden vaihdon ja huuhtelun sekä kausisäilytyksen, on 75 euroa.

Osaava AD-autokorjaamo

Männistön Teboil on myös osa AD-autokorjaamojen ketjua. Korjaamolla tehdään tavanomaisten korjausten ja huoltojen lisäksi myös esimerkiksi moottorien ja jakopään hihnojen vaihdot ja pienet ruostepaikkaukset. Työllä ja osilla on AD-korjaamoketjun takuu, ja esimerkiksi uusien autojen takuuaikaiset huollot on mahdollista suorittaa Männistön Teboililla.
Autopesu on nykyään 24/7, mikä mahdollistaa ympärivuorokautisen pesun. Yritysten on mahdollista hankkia yrityskortti, jolla pesut laskutetaan kerran kuukaudessa toteutuneiden pesujen mukaisesti.

p
Männistön Huoltamo Oy

Kullervonkatu 1, 70500 Kuopio
puh. 044 364 0142
ma – pe 6.30 – 17, la 8 – 14
teboil.huoltamo@gmail.com
www.mannistonteboil.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.