Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Perttu Westersund ja Ville Pietinen kutsuvat Mantun kentälle katsomaan, miten oman kylän pojille käy peleissä Suomen parhaita vastaan.

Mantun kentällä nautitaan jälleen kansallisen kärkitason pesismatseista, kun SiiPen miesten joukkue pelaa Superpesiksessä.

SiiPe haluaa pelata viihdyttävää peliä, josta ei puutu tunnetta. Tunnelma tulee Mantulla olemaan varmasti tiivis, sillä yleisö pääsee todella lähelle pelikenttää ja pelaajia.
– Haluamme tarjota tunteenpaloa, johon tarvitsemme toki katsojiakin. Pyrimme siihen, että täällä pystyy näkemään hienoja suorituksia sekä sisällä että ulkona. Haluamme väläytellä katsojille jotain erilaista kuin aikaisemmin, pelinjohtaja Perttu Westersund kertoo.
Tuoreena pääsarjajoukkueena SiiPe astuu kentille tietyllä tavalla haastajana. Joukkueen vahvuus on yhtenäinen ja yllätyksellinenkin ulkopeli.
– Ulkopeli saatiin viime kaudella hyvin toimimaan enkä näe yhtään syytä, miksi se ei toimisi tälläkin kaudella, vaikka sarjataso vaihtuu, Ville Pietinen miettii.
Pietinen pelaa ulkopelissä polttolinjassa, mutta myös kopparin paikka on hänelle tuttu.

Yhteen hitsautunut porukka

Joukkue on asettanut tälle kaudelle tavoitteekseen rohkeasti playoff-paikan. Westersundin mukaan tavoite ei ole helppo, mutta se on täysin realistinen.
Tavoitteen saavuttamisessa on eduksi, että pelaajat tuntevat toisensa hyvin. Joukkue jatkaa miltei samassa kokoonpanossa kuin viime kaudella.
Myös Pietinen ja Westersund ovat tuttuja jo vuosien takaa, joten toisen edesottamukset ovat tulleet tutuiksi.
Westersund kuvailee Pietistä fiksuksi jätkäksi, jolla on hyvä pelikäsitys. Pelikentän ulkopuolellakin Pietinen on roolimalli parhaasta päästä ja rennonletkeä velikulta.
– Nuorempana Ville oli kentällä enemmän taiteilijaluonne, mutta nyt siihen on yhdistynyt urheilullisuutta ja tasaisuutta. Ville löytää ratkaisuja nopeasti ja käyttää rohkeasti sen hetken, kun vastustaja nukkuu.
Westersundkin saa kiitoksen valmennustyylistään.
– Perttu on uudentyyppinen valmentaja, jonka kanssa asiat käydään läpi rauhallisesti keskustellen. Hommaa helpottaa, että Perttu tuntee meidät ja me Perttu, Pietinen kuvailee.

www.siipe.fi

Siipeä kannustettiin viime kaudella täysin katsomoin. Tunnelma jatkuu tänä vuonna vähintään yhtään tiiviinä.

Sarja täydessä vauhdissa

Superpesiksen kausi käynnistyi toukokuussa. Miesten sarjassa on mukana 14 joukkuetta, joista kukin pelaa 30 runkosarjan ottelua. Mantun kentällä on luvassa toistakymmentä jännittävää superpesispeliä kesä-elokuun aikana. Tule kannustamaan SiiPe voittoon!  Katso kotipelit osoitteesta www.siipe.fi.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.