Valikko Sulje

MARKO-kenkäkaupasta laatua juhlaan ja arkeen

Persoonallista tyylikkyyttä edustavat Elisa Cavaletti -laukku Elenalla (oik.) ja Daniele Donatin laukut, Ellillä ja Sinikalla.

H-talossa sijaitseva MARKO-kenkäkauppa on jalkineiden erikoisliike. Monipuolisesta valikoimasta löytyvät oikeat kengät myös vuodenvaihteen juhliin.

MARKO-kenkäkauppa on oikea kenkämaailma. Monipuolisesta valikoimasta löytyy paljon kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Valikoimista löytyvät niin pienet kuin isommatkin koot, kapeasta leveämpään lestiin.

Kuopiossa kenkäkauppa avasi kivijalkakauppansa toukokuussa H-talossa Haapaniemenkadulla. MARKO-kenkäkaupan muut liikkeet sijaitsevat Kempeleellä kauppakeskus Zeppelinissä ja Rovaniemellä kauppakeskus Rinteenkulmassa.

Myös miesten tyylikkäät juhlakengät löytyvät MARKO-kenkäkaupasta.

Kätevästi myös verkkokaupasta

Kivijalkakauppojen lisäksi yrityksellä on markokengat.fi-verkkokauppa, joka on avoinna 24/7.

– On tätä päivää, että yrityksellä on sekä verkkokauppa että kivijalkakauppa, yrittäjä Elena Ponkkonen toteaa.

Verkkokaupassa voi katsella ja ostaa kengät mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Kengän kuvaa klikkaamalla näkee tuoteselosteen sekä saatavuuden myös myymälöissämme.

– Kivijalkakaupassa kenkää pääsee sovittamaan ennen ostopäätöstä. Saat myös asiantuntevaa opastusta ja palvelua. Täällä ollaan sinua varten, Ponkkonen korostaa.

MARKO-kenkäkaupassa on tarjolla paljon brändejä, joista esimerkiksi Vans-kengät edustavat rentoa menoa ja katumuodin aatelia.

Yhteensopivat Laura Vitan kengät ja laukut sinulle, joka pidät väreistä ja ainutlaatuisesta muotoilusta.

Ponkkonen nostaa myös esille erityistarpeisiin suunnitellun PodoWell-jalkinesarjan. Sarja on tarkoitettu henkilöille, joiden jalat edellyttävät kengiltä tukea, istuvuutta tai asennonkorjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan.

Kenkäkaupasta löydät myös laukut, lompakot ja vyöt. Laukkubrändeistä Elisa Cavaletti ja Daniele Donati edustavat persoonallista tyylikkyyttä.

Tervetuloa palvelevaan kenkäkauppaan H-taloon, yrittäjä Elena Ponkkonen toivottaa.

MARKO-kenkäkauppa

Haapaniemenkatu 20, H-talo
70110 Kuopio
ma–pe 11–18, la 11–16
puh. 050 553 7636
info@markokengat.fi
www.markokengat.fi