Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mattojen pesua luontoa säästäen

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Nykyaikainen laakapesukone pesee tehokkaasti mutta hellävaraisesti säilyttäen maton ryhdikkäänä, yrittäjä Irina Kauppinen esittelee.

Pyykkisatamassa pestään tekstiilit puhtaiksi ajanmukaisilla, ympäristöä säästävillä koneilla ja pesuaineilla. Vastuullisuus ja ympäristöasiat pyritään ottamaan huomioon pesulan koko toimintaprosessissa. Kuluttaja voi vaikuttaa omalta osaltaan ympäristöjälkeensä valitsemalla korkealaatuisia tekstiilejä ja huoltamalla niitä oikein. Hyvälaatuiset matot kestävät pesua ja kulutusta. Ne kannattaakin pestä säännöllisesti, jolloin lika ei pääse tarttumaan kuituihin ja maton käyttöikä pitenee, yrittäjä Irina Kauppinen kertoo.
– Tarve mattojen laakavesipesuun pesulassa yleistyy koko ajan ja me Pyykkisatamassa vastaamme tähän asiakastarpeeseen.

Puhdasta myös vuokralaitteilla

Pyykkisatama on myös lisännyt vuokralaitetarjontaansa. Valikoimaan kuuluvat tekstiilien, mattojen, huonekalujen ynnä muiden pesuun suunnitellut tekstiilipesurit, erilaiset höyrypuhdistimet, otsonaattorit ja lattianpesukoneet.
Yritys uusii vuokralaitteitaan jatkuvasti, joten asiakas saa tehtyä puhdistustyönsä aina ajanmukaisilla laitteilla tehokkaasti ja laadukkaasti.
– Pyykkisatama on paikallinen, luotettava ja asiakkaiden ehdoilla toimiva täyden palvelun pesula. Pesemme yritysten ja kotitalouksien pyykit ammattitaidolla ja toimimme palvelu- ja itsepalvelupesulana. Tervetuloa! Irina Kauppinen toivottaa.

p
Pesula Pyykkisatama Oy

Itkonniemenkatu 27
70500 Kuopio
Puh. 017 263 3128
ma – pe 9 – 17, la 9 – 13
info@pyykkisatama.fi
pyykkisatama.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.