Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maukkaita pelielämyksiä

Ravintolapalvelut

Steelersin ja Ravintolamestareiden maukas yhteistyö alkoi jo viime kesänä. Kauden suosikkipelaaja, puolustuksen takakentän lukko Justin Bell antoi tekojen puhua puolestaan niin kentällä kuin ruokatauollakin!

Jenkkifutiksen kuopiolainen Vaahteraliigajoukkue Steelers ja Ravintolamestarit yhdistivät voimansa viime kesänä ja yhteistyö jatkuu myös tällä kaudella. Kaudella 2019 peleihin liittyvät VIP-ruokailut ennen pelejä tapahtuvat Pannuhuone Gust.Raninilla. Kotipelien viralliset kaiken kansan burgerietkot ovat illan ytimessä eli Vänärillä tunti ennen pelin alkua. Ennen Steelersin kotipelejä voi nauttia Suomen kauneimman urheilukentän upeasta miljööstä sekä sporttiseen makuun trimmatuista peliburgereista ja maukkaista juomista.
Otteluiden viralliset jatkot vietetään aina Kauppakatu 25 -27 terassikaistalla, Pannuhuone Gust.Raninilla ja Isä Camillon Patiolla. Yhteistyöhön kuuluu myös Väinölänniemen pääkatsomon rajattu anniskelualue, jonka toiminnasta Ravintolamestarit vastaa. Steelersin ulkomaalaiset pelaajat ovat tuttu näky lounasaikaan Isä Camillossa.
– On mahtavaa olla mukana rakentamassa Vaahteraliigan parasta ja kokonaisvaltaisinta pelikokemusta pre-game tapahtumasta jälkipeleihin. Perinteisesti Maukkain elämys on ollut osa amerikkalaisen jalkapallon kulttuuria. Steelersin moderni toiminta urheiluseurana, jatkuva kehitys ja upea yhteisöllisyys pelaa loistavasti yhteen myös Ravintolamestareiden arvojen kanssa. Yhdessä olemme enemmän, Ravintolamestareiden toimitusjohtaja Eeva Mertanen toteaa.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.