Pancho Villan herkut maistuvat myös kesäterassilla.

Pancho Villa palvelee kesällä laajentunein aukioloajoin. Tule nauttimaan meksikolaisista mauista ja auringosta ravintolan kesäterassille.

Pancho Villan monipuolinen ja maukas a la carte -lista sekä lounas vievät kielen mennessään. Olipa nälkä iso tai pieni, se lähtee laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla ruoilla, joihin makua tuovat itse valmistetut, Pancho Villan omat majoneesit ja kastikkeet. Valikoimaa listalla löytyy mehevistä hampurilaisista ja pihveistä tortilloihin sekä kevyempiin kasvis- ja vegeannoksiin. Annokset voidaan valmistaa myös gluteenittomina.
Lounasta ravintola tarjoilee entiseen malliin arkisin klo 10.30 – 15 välillä ainakin juhannukseen asti. Elokuussa lounastarjontaa laajennetaan entisestään, sillä siitä lähtien tarjolla on myös monipuolinen buffapöytä. Otamme myös vastaan lounasruokatoiveita, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kertoo.

Viilennystä kesään

Nälän lisäksi Pancho Villassa sammuu myös jano. Kesäpäivästä ja illasta voi tulla nauttimaan terassille erinomaiselle paikalle aivan Kuopion keskustaan. Viilennystä saa myös jäätelöannoksista.
– Tarjoamme täällä Pancho Villan omaa jäätelöä, jota ei saa mistään muualta. Tervetuloa maistamaan, Kari Vepsäläinen sanoo.
Pancho Villa palvelee kesällä joustavasti laajennetuin aukioloajoin. Kesäviikkojen aukioloajat voi tarkistaa Panco Villan Facebook-sivuilta
– Tervetuloa viihtyisään ravintolaamme, kun omassa keittiössä hikoileminen ei houkuta!

p

Pancho Villa
Ajurinkatu 26, 70110 Kuopio
ma – to 10.30 – 20, pe 10.30 – 23,
la 12 – 23, su 13 – 20
puh. 0500 606 078
kuopio@panchovilla.fi
www.panchovilla.fi
Myös Facebookissa