Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mennään mönkijällä!

Autot, veneet ja moottoripyörät

Nyt mennään eikä meinata! Traxterilla kyyti on ketterää, Janna ja Jesse vinkkaavat.

Mönkijät kasvattavat vuosi vuodelta suosiotaan. Tämän päivän traktorimönkijää ei enää kukaan nimittele turhakkeeksi, se on monikäyttöinen ja usein koko perhettä hyödyttävä ajoneuvo monipuolisiin työn- ja vapaa-ajan käyttötarpeisiin. Mönkijä on kätevä ja hauska apuväline kevyeen hyötykäyttöön mökeillä tai maatiloilla.
Edullisia hyötykilometrejä
Leppäseltä löytyy Can-Amin mallisto eli pätevät ajopelit niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöönkin, muun muassa nelipyöräiset Outlanderit ja vaativampaan maastoon suunnatut kuusipyöräiset mönkijämallit. Janna Leppänen kertoo, että rinnakkain istuttavat Maverickit ja Traxterit ovat yhä useamman valinta.
– Traktorimönkijän ylläpitokulut vakuutusmaksuista polttoaineeseen ovat erittäin kohtuulliset. Nuoriso voi traktorikortin suoritettuaan ajaa tällaisella kulkuvälineellä kouluun ja harrastuksiin ja moni seniori käyttää mönkijää työvälineenä, vaikkapa polttopuut kulkevat lähimetsästä pihapiiriin kätevästi. Mönkijä on todellinen koko perheen käyttöpeli, josta on hyötyä ja hupia monipuolisesti. Yhä useampi nuori valitseekin ensimmäiseksi mopoa isommaksi ajopelikseen mopoauton sijasta modernin mönkijän, Leppänen vinkkaa.

p
Kone ja Tarvike M Leppänen Oy

Leväsentie 56
70780 Kuopio
puh. 017 363 1469
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.