Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mersulla mukavasti määränpäähän

Autot, veneet ja moottoripyörät, Kuljetus- ja varastointi

Jani, Seppo ja Mari ehtivät kahvi-tauolla pikaiseen yhteiskuvaan.

MB Pro Taksipalvelut tunnetaan ammattitaitoisesta palvelusta, tyylikkäistä mustista mersuistaan ja asiakasystävällisestä hinnoittelusta. Odotuksesta ja varauksesta ei laskuteta eikä kyydistäkään kynitä.

MB Pro Taksipalvelut on perustettu vuosi sitten tammikuussa. Kolmella autolla operoiva ketterä taksiyritys vaihtoi päätoimipaikakseen Kuopion viime kesänä, ja selkeillä toimintaperiaatteilla palveleva MB Pro on saanut nopeasti vankan asiakaskunnan. Yrittäjä Mari Pakarinen kertoo toiminnan käynnistyneen vauhdikkaasti.
- Aloitin taksihommat Joensuussa yhdellä ässämersulla. Kuopiossa homma on laajentunut E- ja CLS-mallin autoilla, joten liikenteessä on nyt kolme kovimmatkin laatukriteerit täyttävää ajopeliä. Kahdessa autossa on myös Kela-oikeudet. Jokaisen auton ratin takaa löytyy osaava kuljetusalan ammattilainen. Seppo ”Laku” Liukkosella on alalta kohta 40 vuoden kokemus ja Jani Mikkanen on hieman nuorempi, mutta kokenut rattimies, Mari kertoo kolmen taksisoturin tiimistään.
MB Pro on täysin yksityinen ja itsenäinen taksiyritys, joka ei kuulu mihinkään ketjuun eikä käytä myöskään alalla yleisiä välityspalveluita.
- Me toimimme perinteisellä ja varmatoimisella tavalla. Asiakas soittaa meille ja puheluun vastaa joku meistä kolmesta kuskista ja kyyti starttaa ilman sen kummempia kommervenkkejä. Asiakaskontakti on niin suora kuin se tässä ajassa vain voi olla. Hintavertailussa meillä on edullisimmat kilometrihinnat ja mitään ennakkomaksuja emme peri. Odotustaksatkin ovat yhtä lailla edulliset. Periaatteemme on tarjota laatupalvelua kustannustehokkaasti ja luotettavasti, Mari Pakarinen linjaa.

p
MB Pro Taksipalvelut

puh. Seppo 041 798 0625
Jani 040 687 8500
Mari 041 759 6173

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.