Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Messuosastosta painotuotteisiin ja myymälämainontaan

Yrityspalvelut

PunaMusta PixMill toteutti persoonalliset sisustustapetit Sokos Hotel Kupittaalle.

Olit sitten kaupungilla kävelemässä, ravintolassa syömässä tai maantiellä ajamassa, kohtaat yritysnäkyvyyden ratkaisuja. Yhdessä PunaMusta ja PunaMusta PixMill tarjoavat kaiken, mitä yritysnäkyvyyteen tarvitaan.

PixMill on ollut osa PunaMustaa vuoden 2020 keväästä lähtien ja vahvistanut yhtiön näkyvyys- ja painoliiketoimintaa. Nyt liitosta juhlitaan uudella nimellä: PixMill on jatkossa virallisesti PunaMusta PixMill.
PunaMusta tarjoaa esimerkiksi graafista suunnittelua, digitaalisia brändinhallinnan palveluja, lehtien painamista sekä painotuotteita markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. PunaMusta PixMill suunnittelee ja toteuttaa suurkuvaratkaisut messuille ja tapahtumiin, myymälämainontaan, liiketilojen somistamiseen, ikkuna- ja ajoneuvoteippauksiin sekä ulkomainontaan banderolleista opastekyltteihin ja rakennusten huputuksiin. Perhettä täydentää digitaalisia brändinhallinnan palveluita tarjoava PunaMusta Digital.
Asiakkaita palvellaan joustavasti ympäri Suomen, ja toimipisteitä on esimerkiksi Joensuussa, Vantaalla, Oulussa ja Tampereella.

Yhdessä asiakkaiden tarpeisiin vastataan entistäkin paremmin

PunaMusta PixMillin uusi nimi kertoo asiakkaille, että PunaMustan kaikki palvelut ovat nyt helposti heidän saatavillaan. Toisaalta PunaMusta Pixmillin toiminta ei muutu, vaan asiakasta palvelee jatkossakin hänen tuttu yhteyshenkilönsä, jonka kautta myös konsernin muut palvelut hiilineutraaleista painotuotteista digitaalisiin palveluihin ovat tarjolla.
Kun kaikki yritysnäkyvyyden palvelut tulevat samasta talosta, säästyy aikaa, jota tavallisesti kuluu eri puolilta tuleviin yhteydenottoihin ja tilausten koordinointiin. Esimerkiksi messuille lähtiessään asiakas saa koko messuosaston seinäkkeistä mattoon, tiskiin ja roll-upiin PunaMusta PixMilliltä. Saman yhteyshenkilön kautta hän voi tilata digitaaliset näytöt, esitteet ja käyntikortit sekä tuotteiden toimituksen ja varastoinnin, jotka kaikki kuuluvat PunaMustan palveluihin.
PunaMusta PixMill keskittyy jatkossakin tarjoamaan asiakkailleen sitä, mikä on yhtiön osaamisen ydin, eli laadukkaita suurkuvaratkaisuja esimerkiksi liiketilojen somistukseen, tapahtumiin, festareille ja ulkomainontaan. PunaMusta PixMill ei ainoastaan toteuta ratkaisuja, vaan toimii suunnittelukumppanina ja tarjoaa ideoita yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.
Samalla liitos PunaMustaan tekee kaikkien yritysnäkyvyyden palveluiden hankkimisen asiakkaille vaivattomaksi. Siitä muistuttavat myös PunaMusta PixMillin uusi nimi ja yritysilme, jotka kertovat yritysten olevan samaa perhettä.

PunaMusta PixMill tarjoaa laadukkaita ja näyttäviä autoteippauksia.

p
PunaMusta

Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu
ma – pe 8 – 16
puh. 010 230 8400
myynti@punamusta.com
www.punamusta.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.