Valikko Sulje

Mikä Ihmeenkulma?

Haloo, haloo, täällä olisi iloa ja väriä elämään tarjolla! Ihmeenkulma on Henni Kinnusen (vas.) ja Karoliina Luokkalan yhteisen unelmoinnin tulos.

Ole rohkeasti sellainen kuin olet: iloinen, värikäs, leikkisä tai vaikka Henkinen Kovis! Ihmeenkulman värikäs yleisilme saa henkäisemään ihastuksesta.
Liike on kuin karkki, Liisan ihmemaa, täynnä paikallisia Luppaset-vaatteita, upeita koruja, laukkuja ja muita asusteita.

Shoppailua ja henkistä tukea

Ihmeenkulmalla häärii kaksi yrittäjää, Karoliina Luokkala, suositun Luppaset-vaatemalliston luoja sekä Henni Kinnunen, Henkinen Kovis, ei ihan tavallinen life coach.
Kuinka muoti ja valmennuspalvelut sopivat saman katon alle?
– Hirveän hyvin. Visiomme menevät hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan.
Ihmeenkulmalla on lupa pitää hauskaa. Tai sitten itkeä, jos siltä tuntuu. Yrittäjät aloittavat päivänsä parantamalla maailmaa ja samaa tehdään asiakkaiden kanssa ostosten lomassa.
Ihmeenkulma onkin enemmän kuin tavallinen vaate- ja asustekauppa.
– Olen lapsesta asti tiennyt, että haluan luoda oman vaatemalliston ja olen tehnyt vaatteita koko ikäni. Myymälä jatkaa samaa iloista linjaa kuin suunnittelemani vaatteet, Karoliina kertoo.
Luppaset onkin monen lapsen ja aikuisen suosikkimerkki ja esimerkiksi KuPSin kanssa tehty, suosittu yhteistyömallisto saa jatkoa.

Apua ja väriä elämään

Hennin elämän tarkoitus taas on auttaa ihmisiä, ohjata ajatusten äärelle sekä tarjota työkaluja oman elämän järjestämiseen.
– Minulla itsellänikin on ollut aikoinaan mielenterveyshaasteita. Jos pystyn auttamaan yhtäkin ihmistä siinä, ettei tarvitse käydä ihan niin pohjalla kuin minä, olen onnistunut. Valmennuspalvelut voi olla ensimmäinen askel parempaan suuntaan ja estää ongelmien kasautumisen. En ole terapeutti, mutta olen läsnä ja kuuntelen.
Niin pirskahtelevat yrittäjät, tuotteet kuin koko myymälä julistavat samaa ilosanomaa:
– Olet hyvä ja tärkeä juuri tuollaisena. Etsi oma intohimosi ja anna sen näkyä!

Ihmeenkulma

Tulliportinkatu 26, 70100
ti – pe klo 10 – 17, la 10 – 14
www.henkinenkovis.fi
www.luppaset.com