Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Minnan pop upissa kotimaista tuotantoa

Ostoksille

Kauppa- ja viihdekeskus Minna järjestää 14.9. – 26.9. 2020 Minnan Kotimasta -tapahtuman, jonka tavoitteena on tukea paikallisia pienyrittäjiä ja kotimaista tuotantoa. Paikalla on yli 10 pienyrittäjää myymässä tuotantoaan.

Monelle pienelle yritykselle messut ja tapahtumat ovat olleet pääasiallinen tapa esitellä ja myydä tuotteita.
– Kulunut vuosi on ollut vaikea niin pienyrittäjille kuin ylipäätään vähittäiskaupalle, minkä me kauppakeskuksena tiedämme hyvin. Haluamme tukea pienyrittäjiä ja saattaa heidän tuotteensa asiakkaiden saataville. Emme peri myyntipaikoista vuokraa, vaan kaikki tuotto menee suoraan pienyrittäjille, kauppakeskuspäällikkö Auli Ekdahl kertoo.

Teemana pop up – tapahtumassa on hyvinvointi, ekologisuus ja paikallisuus. Minnaan tuotteitaan tulevat myymään esimerkiksi työkoneiden ja polkupyörien sisäkumeista uniikkeja tuotteita valmistava ASMI, kierrätysmateriaaleista koruja ja asusteita valmistava Eve by Knots sekä kuopiolainen Hygge essentials, joka tarjoaa luonnonmukaisia tuotteita kotiin ja hyvinvointiin.

Yhtenä paikalla olevista yrityksistä on myös varkautelainen ehta by Dream Circus, joka valmistaa eettisiä ja ekologisia vaatteita ja kankaita, aitoja hyvän mielen tuotteita.

Minnan syyskauden avajaiset järjestetään 14.-19. syyskuuta. Kauppakeskuksessa järjestetään monenlaista oheisohjelmaa ja liikkeissä on erikoistarjouksia. Myös Savon XPressin 15.-juhlanäyttely avautuu kauppakeskuksen toisessa kerroksessa ja sinne on vapaa pääsy.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.