Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Moderni lounasravintola keskellä Tervoa

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Siltaan herkuttelemaan ja viihtymään, Sari Hallikainen toivottaa.

Tervon lounasravintola Silta on palvellut asiakkaitaan Tervossa viime elokuusta. Modernisti sisustettu, tilava 56-paikkainen ravintola terasseineen on saanut todella positiivisen vastaanoton.
– Olemme satsanneet erityisesti ruoan laatuun. Lounaslistat vaihtuvat viikoittain ja salaattipöydän monipuolisuus ja tuoreus on saanut paljon kiitosta. Lounasbuffee koostuu salaattipöydästä, päivän keitosta ja kahden ruokalajin pääruoasta. Meillä syö hyvin niin raskaan työn raataja kuin istumatyöläinenkin. Meillä käydään syömässä naapurikunnista asti, hyvä ruokakello on kilkattanut mukavasti, yrittäjä Sari Hallikainen kertoo.

Hyvää palvelua aamusta iltaan

Silta ei panosta pelkkään lounaaseen. Maanantaista perjantaihin avataan jo puoli seitsemältä, jolloin aamuvirkut saapuvat aamukahville ja aamupalalle. Ilta-aikaan annokset valitaan listalta ja erilaiset teemaillat ja tapahtumat ovat nekin olleet todella suosittuja. Myös Sillan pitopalvelu palvelee joustavasti.
– Äitienpäivän kaikki kolme kattausta loppuunmyytiin ja kesäviikonlopuille on paljon varauksia yksityistilaisuuksille. Toimintaa tullaan edelleen kehittämään. Saapa nähdä mitä kesä tuo tullessaan, Sari Hallikainen vinkkaa.

p
Ravintola Silta

Urheilutie 3, 72210 Tervo
puh. 040 187 2922
ma – to 06.30 – 18
pe 6.30 – 21
(tarpeen mukaan pidempään)
la 9 – 21
(tarpeen mukaan pidempään)
su 9 – 17
www.tervonsilta.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.