Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Modernia lounasta ja pitopalvelua Tervossa

Ravintolapalvelut

Tervetuloa Siltaan herkuttelemaan ja viihtymään, Tiia Hynninen ja Sari Hallikainen toivottavat aurinkoterassilta. Herkulliset annokset ja muhkea pizza ovat matkalla kesäherkuttelijoiden pöytään.

Tervon lounasravintola Silta on palvellut asiakkaitaan Tervossa elokuussa kaksi vuotta. Modernisti sisustettu, tilava 56-paikkainen ravintola terasseineen on niin tervolaisten kuin kauempaakin tulevien suosiossa. Sillan asiakastilat koostuvat tilavasta ravintolasalista sekä kahdesta terassista. Toinen terasseista on hellepäivän vilpoisa varjoterassi, toinen taas on sijoitettu puistoalueen puolelle auringosta nauttivien iloksi.

Aamuvarhaisesta iltamyöhään

Lounasaikaan Sillan lounasbuffee täyttyy runsaasta salaattipöydästä, päivän keitosta ja kahden ruokalajin pääruoasta. Silta avaa ovensa kuitenkin jo varhain aamulla palvelemaan asiakkaitaan aamukahvin ja pikkupurtavan merkeissä.
– Lounaslistat vaihtuvat viikoittain ja salaattipöydän monipuolisuus ja tuoreus on saanut paljon kiitosta. Lounasbuffee koostuu salaattipöydästä, päivän keitosta ja kahden ruokalajin pääruoasta. Ruoan laatu on meille kunnia-asia. Sillassa käydään syömässä naapurikunnista asti, ja mökkikausi näkyy meilläkin selvästi, yrittäjä Sari Hallikainen kertoo.

Pitopalvelu toimii myös Kuopiossa

Silta ei panosta pelkkään lounaaseen ja á la carteen. Sillan pitopalvelu palvelee joustavasti, ei vain Tervossa vaan myös Kuopiossa. Sari Hallikainen vastaa niin Autotalo Hartikaisen, Delta-Auton kuin Kiitolinjankin ravintolatoiminnasta, joten kuopiolaiset pitopalveluasiakkaat saavat vaivattomasti Sillan herkut tilaisuuksiinsa näiden kautta.
– Tarjoamme laadukkaat catering- ja pitopalvelutuotteet niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkaillekin. Olemme suunnitelleet valmiita menukokonaisuuksia, jotka ovat tilattavissa kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Lisäksi voimme suunnitella yhdessä menukokonaisuuden toiveiden mukaisesti. Tietenkin Silta hoitaa myös yksityistilaisuudet kokouksista synttäreihin ja muistotilaisuuksiin, järjestettiinpä ne sitten asiakkaan tai ravintolan tiloissa. Olemme aloittaneet myös ateriapalvelut, eli meiltä saa lämpimät ateriat myös asiakkaan kotiin sovittuna aikana.
Laadukkaat palvelut eivät kuitenkaan synny ilman osaavia tekijöitä, Sari muistuttaa.
– Haluamme tarjota monipuoliset ja joustavat palvelut, silti laadusta tinkimättä. Tämä tarkoittaa aina tuoreita raaka-aineita ja lähituottajien vahvaa panosta keittiössämme, sekä ennen kaikkea huippuluokan henkilökunnan osaamista. Minulla on ollut onni saada porukkaan kokeneita tekijöitä, joilla ei sormi mene suuhun haastavissakaan tilanteissa, Sari Hallikainen kertoo.

Ravintolasaliin mahtuu kymmeniä asiakkaita ja terasseille lisää.

p
Ravintola Silta

Urheilutie 3, 72210 Tervo
puh. 040 187 2922
ma – to 06.30 – 16.30
(listaruokailua saatavilla klo 10.30 – 16)
pe 6.30 – 23 (tarpeen mukaan
pidempään)
(listaruokailua saatavilla 10.30 – 19.30)
la 9 – 23 (tarpeen mukaan pidempään)
(listaruokailua saatavilla klo 11.00 – 19.30)
su suljettu
www.tervonsilta.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.